horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ... ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ!

Ξεκούραση για λίγες μέρες. Να ρίξουμε τις βουτιές μας, να την πέσουμε στις ξαπλώστρες, να γεμίσουμε τις μπαταρίες, εν όψει της νέας σεζόν.
Καλές διακοπές σε όλους. Κι όσοι μείνετε εντός των τειχών, εύχομαι να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ

Δυνατά φαβορί φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, ότι έχει το σημερινό κουπόνι. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν όμως σε πρωταθλήματα, σαν κι αυτά της Φινλανδίας ή της Σουηδίας. Επέλεξα μια δυνατή τριάδα (με προβληματίζει περισσότερο η κούραση της Έλφσμποργκ και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τζουργκάρντεν), ενώ στο σύστημα, επειδή δεν έβρισκα μεγάλες αποδόσεις, ρισκάρω με τον αριθμό των γκολ σε 4 παιχνίδια. Αναλυτικά, οι προτάσεις:

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Τα παιχνίδια των κυπέλλων Ευρώπης κυριαρχούν και στο νέο κουπόνι. Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Τα ματς έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παίζει εκτός έδρας με την Οντένσε, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μετά τον αποκλεισμό της Ραντ, αγωνίζεται στο Λουξεμβούργο με την Ντίφερντανζ, ενώ το πρόγραμμα έχει και τον αγώνα του ΠΑΟΚ, στην σοκαρισμένη από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα Νορβηγία, με την Βαλερένγκα.
Αναλυτικά, όλα τα ματς που θα γίνουν από την Τρίτη έως τα ξημερώματα της Παρασκευής είναι τα εξής:

ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ UNDER ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΜΑΤΣ

Η Νορβηγική Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή και την Δευτέρα (είχε ήδη αναβληθεί την Παρασκευή το ματς Σταρτ-Μόλντε) λόγω της τραγωδίας που συνταρράσει την χώρα.
Σχετικά με το κουπόνι, ο τελικός του Κόπα Αμέρικα δέχεται το μεγαλύτερο ποντάρισμα, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Ως φαβορί έχει δοθεί η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ με απόδοση 1,85 όμως μη ξεχνάτε ότι η ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ έφτασε στον τελικό χωρίς να κερδίσει, μόνο με ισοπαλίες.
Αναφορικά, με τον τζίρο του τελικού...

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Την Παρασκευή πέρασαν οι 2 "άσοι" με το μεγαλύτερο ποντάρισμα, από το γαλλικό λιγκ καπ, της ΛΑΝΣ (1,60) και της ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ (2,05) όχι όμως και αυτός της ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ (1,85) από την Β' Γερμανίας.
Στο σημερινό κουπόνι, προηγείται σε τζίρο η ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (1,25) στην πρεμιέρα του Σκοτσέζικου πρωταθλήματος με την Χαρτς. Ξέρετε πολύ καλά όμως ότι η πρεμιέρα και γενικά οι πρώτες αγωνιστικές, συχνά κρύβουν εκπλήξεις.
Ψηλά σε τζίρο είναι ακόμα...

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΣΕ 3 "ΑΣΟΥΣ" ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

Σε 3 "άσους" επικεντρώνεται το ποντάρισμα στα σημερινά παιχνίδια. Προηγείται σε τζίρο ο "άσος" της ΛΑΝΣ με απόδοση 1,65 κόντρα στην Κλερμόν. Πλησιάζει το 90% το ποντάρισμα σε αυτόν τον "άσο". Ακολουθεί ο "άσος"...

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ!

Στο θέμα για το "ποντάρισμα σε μεγάλες αποδόσεις στο Γιουρόπα Λιγκ" είχα αναφέρει τα 5 ματς στα οποία παίζονται τα περισσότερα λεφτά. Πέρασαν και τα 5! Οι 2 μεγάλες αποδόσεις του Γιουρόπα Λιγκ ήταν...

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΠΡΕΜΙΕΡ ΣΚΟΤΙΑΣ ΚΑΙ 124 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Πρεμιέρα κάνει και η Πρέμιερ Σκοτίας στο νέο κουπόνι. Συνολικά, θα γίνουν από την Παρασκευή έως την Δευτέρα 124 παιχνίδια. Βλέπετε ότι σιγά σιγά "γεμίζει" το κουπόνι, με τα πρωταθλήματα να ξεκινάνε το ένα μετά το άλλο. Παραθέτω όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν στο τετραήμερο:

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Σε ορισμένες καλές αποδόσεις πέφτει σημαντικό ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι, στο οποίο κυριαρχούν οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά, πολλά λεφτά δέχονται και τα μεγάλα φαβορί, που δύσκολα θα "σπάσουν", ειδικά αυτά που κυνηγάνε την πρόκριση. Έκπληξη προκαλεί το πρώτο σημείο που ξεχωρίζει σε τζίρο. Πρόκειται για τον "άσο"...

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Η Ουρουγουάη κέρδισε με 2-0 το Περού και πέρασε το "διπλό" της με απόδοση 1,65 που παίχτηκε πολύ δυνατά, όπως και το under με 1,40, το οποίο επίσης τράβηξε μεγάλο ποντάρισμα. Στο σημερινό κουπόνι τα πολλά λεφτά πέφτουν στον άλλο μονό αποδεκτό ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, ανάμεσα στην Παραγουάη και την Βενεζουέλα. Τα περισσότερα χρήματα συγκεντρώνει...

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Σε μία ομάδα που έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα 4 παιχνίδια της στο Κόπα Αμέρικα, αλλά απέκλεισε (στα πέναλτι) την Αργεντινή, πέφτουν όλα τα λεφτά στο σημερινό κουπόνι. Ο λόγος φυσικά για την ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (1,65) το "διπλό" της οποίας, στον μονό αποδεκτό ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, παίζεται σε ποσοστό που πλησιάζει το 90%!
Αρκετά λεφτά έχουν παιχτεί και στα μεγάλα φαβορί με τις πολύ μικρές αποδόσεις των αγώνων των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγείται σε τζίρο ο "άσος" της ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ με απόδοση μόλις 1,05 στο παιχνίδι με την Λίνφιλντ. Ισόπαλη με 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρησή τους.
Σχετικά μεγάλο είναι το ποντάρισμα και...

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Είναι δύσκολο το σημερινό κουπόνι και δεν έχει στηρίγματα. Αφήνω έξω το μεσημεριανό ματς που γίνεται στην Ιαπωνία, γιατί ίσως να μην προλάβετε να ποντάρετε και ασχολούμαι με τα υπόλοιπα 9 παιχνίδια. Ελλείψει φαβορί, έβαλα και 2 goal στην βασική πρόταση. Αναλυτικά, οι προτάσεις:

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Οι αγώνες ρεβάνς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν στο νέο κουπόνι. Παραθέτω όλα τα παιχνίδια που γίνονται από την Τρίτη έως τα ξημερώματα της Παρασκευής για να πάρετε μια πρώτα γεύση από τα ματς που θα μας απασχολήσουν στις επόμενες μέρες. Αναλυτικά, τα παιχνίδια:

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΤΖΙΡΟ

Οι 2 πρώτοι προημιτελικοί του Κόπα Αμέρικα έμειναν στο "Χ" (στην κανονική διάρκεια) και στο under. Τα 2 αουτσάιντερ, το ΠΕΡΟΥ και η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ πήραν την πρόκριση, αποκλείοντας την ΚΟΛΟΜΒΙΑ και το φαβορί της διοργάνωσης την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
Σήμερα γίνονται οι άλλοι 2 προημιτελικοί και το ποντάρισμα, μετά τις 2 χτεσινές ισοπαλίες, είναι σχετικά μικρό. Τα πιο πολλά λεφτά (σε καμία περίπτωση αντίστοιχα με τα χτεσινά ματς) παίζονται στην ΒΡΑΖΙΛΙΑ (πλησιάζει το 90% το ποντάρισμα) και στην ΧΙΛΗ (κοντά στο 85%). Στα under και over...

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ UNDER ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

Στα 2 φαβορί των σημερινών αγώνων του Κόπα Αμέρικα, όπως ήταν αναμενόμενο, πέφτουν τα περισσότερα λεφτά. Όμως εντυπωσιακό είναι το ποντάρισμα που έχει δεχτεί το under του ματς ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ-ΠΕΡΟΥ, το οποίο πληρώνει 1,60. Το 97% των χρημάτων που έχουν παιχτεί στα under και over αυτού του αγώνα έχει πέσει πάνω στο under!
Αντίθετα, στο άλλο παιχνίδι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ προηγείται...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ

Αξιοσημείωτο είναι το ποντάρισμα σ' ένα αουτσάιντερ, στο σημερινό κουπόνι. Ο "άσος" της ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ με απόδοση 2,65 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παίζεται σε ποσοστό πάνω από 60%! Τα πιο πολλά λεφτά έχουν πέσει στο "διπλό" της ΝΤΕΡΙ στο ματς με την Μπρέι. Στο 1,55 είναι η απόδοσή του. Διπλό είναι το ποντάρισμα...

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ ΜΕ 56 ΜΑΤΣ!

Πρεμιέρα κάνει στο κουπόνι του στοιχήματος το αμερικάνικο μπέιζμπολ με 56 παιχνίδια! Όλα είναι τριπλά αποδεκτά. Στο μπέιζμπολ δεν υπάρχει ισοπαλία. Παίζουμε δηλαδή στα ... ίσια τους διοργανωτές του στοιχήματος με τον "άσο" και το "διπλό".
Η "ΓΑΤΑ" θα έχει και προγνωστικά για το μπέιζμπολ το οποίο υπόσχεται μεγάλα κέρδη. Είναι από τα αθλήματα που μοιράζει καλά λεφτά στο στοίχημα.
Μια νέα στήλη θα έχει και το περιοδικό του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ", το "BET TOP", το οποίο κυκλοφορεί δωρεάν την Παρασκευή με την εφημερίδα. Ο "BATMAN" μας βάζει στον κόσμο του μπέιζμπολ και δίνει προτάσεις για επιλεγμένα παιχνίδια του τετραήμερου.
Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Τέσσερα "διπλά" συγκεντρώνουν αρκετά μεγάλο ποντάρισμα στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Πιο δυνατά παίζεται το "διπλό" της ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΟΣ, η απόδοση του οποίου έχει πέσει από το 1,70 στο 1,50. Ακολουθούν, τα "διπλά...

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1,50 ΚΑΙ 1,55 ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ

Μονά αποδεκτά δόθηκαν, όπως αναμενόταν, τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κόπα Αμέρικα. Και στα 4 νοκ άουτ ματς τα φαβορί είναι ξεκάθαρα και πληρώνουν 1,50 και 1,55. Συγκεκριμένα οι αποδόσεις των 4 αγώνων είναι οι εξής:

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ

Η Βραζιλία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Κόπα Αμέρικα με 4-2 κόντρα στην Ισημερινό και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει και πάλι με την Παραγουάη. Θυμίζω ότι στο μεταξύ τους ματς στον όμιλο ήρθαν ισόπαλες με 2-2.
Οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν και τα ζευγάρια των νοκ άουτ αγώνων, της προημιτελικής φάσης του Κόπα Αμέρικα, είναι τα εξής:

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με 4 νέα πρωταθλήματα που ξεκινάνε, της Αυστρίας, της Ελβετίας, της Δανίας και της Β' Γερμανίας εμπλουτίζεται το νέο κουπόνι. Παραθέτω όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν από την Παρασκευή έως την Δευτέρα για να πάρετε μια πρώτη γεύση. Προσοχή, γιατί στις πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων γίνονται πολλές εκπλήξεις. Αναλυτικά, τα ματς του νέου κουπονιού: 

"ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Τα 2 φαβορί του Κόπα Αμέρικα δέχονται το μεγαλύτερο ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι. Πάνω από 95% (!) των χρημάτων στο ματς της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ με τον Ισημερινό πέφτουν στον "άσο" του 1,25. 
Δυνατό ποντάρισμα (κοντά στο 70%) δέχεται και ο μονός αποδεκτός "άσος" της ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ στο ματς με τον Ισημερινό. Ήδη, ο ΟΠΑΠ έριξε την απόδοση του "άσου" από το 1,55 στο 1,45. 
Στο Γιουρόπα Λιγκ τα περισσότερα λεφτά έχουν παιχτεί...

ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 32,51 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Τελείωσαν τα Ιαπωνικά παιχνίδια και τα ταμεία στη στήλη της Τρίτης έγιναν τρία! Μετά την τριάδα της βασικής πρότασης πέρασε η πεντάδα στο απλό σύστημα με απόδοση 32,51 και η δυάδα στο σύστημα για ... ειδικούς με 31,50!
Στο απλό σύστημα, "έκατσαν" οι "άσοι" της ΧΙΛΗΣ (1,70), της ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ (1,85), της ΚΑΣΙΒΑ (1,90), το "Χ" στο ματς Σεντάι-Σιμίζου (3,20) και το "διπλό" της ΒΙΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (1,70). Κέρδη βγήκαν φυσικά και από τις τετράδες.
Στο σύστημα για ... ειδικούς πέρασαν το σκορ 2-1...

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ!

Πέρασε και την Τρίτη, η τριάδα της βασικής πρότασης, με τους "άσους" της ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (1,55), της ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ (1,40) και το "διπλό" της ΕΚΡΑΝΑΣ (1,65). Στο 3,58 ήταν η απόδοσή της. Περιμένω τα Ιαπωνικά παιχνίδια για να δω αν θα βγουν κι άλλα κέρδη από τα συστήματα και τα under-over.
Καθημερινά στο blog γράφω για τα σημεία τα οποία δέχονται το μεγαλύτερο ποντάρισμα κι όπως βλέπετε αρκετά συχνά περνάνε. Την Τρίτη είχα αναφερθεί στους 3 "άσους" και το 1 "διπλό" που παίζονται περισσότερο, με ποντάρισμα...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ 3 "ΑΣΟΥΣ" ΚΑΙ 1 "ΔΙΠΛΟ"

Τρεις "άσοι"και ένα "διπλό", από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, δέχονται το μεγαλύτερο ποντάρισμα, στο σημερινό κουπόνι. Προηγείται σε τζίρο ο "άσος" της ΧΙΛΗΣ στο ματς με το Περού. Στο 1,60 είναι πλέον η απόδοσή του κι έχει παιχτεί σε ποσοστό πάνω από 90%. Είναι άλλωστε μονός αποδεκτός. Ακολουθεί ο "άσος" της...

ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

"Κοκκίνησε" το σημερινό κουπόνι από τις πολλές αλλαγές αποδόσεων. Ο ΟΠΑΠ έριξε τις αποδόσεις τεσσάρων φαβορί και ενός αουτσάιντερ.
Συγκεκριμένα, μείωσε τις αποδόσεις για την ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ από το 1,55 στο 1,40, την ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ από το 1,55 στο 1,45, την ΧΙΛΗ από το 1,70 στο 1,60 και τη ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ από το 1,85 στο 1,65. Παράλληλα, έριξε την απόδοση και ενός αουτσάιντερ της ΒΑΛΕΤΤΑ από το 4,00 στο 3,30.

ΑΠΟΔΟΣΗ 141,90 ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!

Είδατε ότι ακόμα και με μόλις 4 παιχνίδια, στα οποία πέρασαν και τα 4 φαβορί με αποδόσεις από 1,10 έως 1,50 μπορούν να βγουν "τρελά" κέρδη! Όσοι επισκέφτηκαν το blog την Δευτέρα και πόνταραν στο σύστημα για ... ειδικούς πήραν καλά λεφτά. Από τα 4 ειδικά στοιχήματα πέρασαν τα 3, το 1 σκορ και τα 2 ημίχρονα-τελικά. 
Είχα προτείνει για ημίχρονα-τελικά, το Χ/1 στο ματς ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ με απόδοση 4,40, το Χ/1 στον αγώνα ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ με 4,30. Πέρασαν και τα 2! Στα σκορ είχα δώσει το 3-0 της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ κόντρα στην Κόστα Ρίκα με απόδοση 7,50 το οποίο επίσης πέρασε. Το άλλο σκορ ήταν το 1-0 της ΑΪΚ Στοκχόλμης η οποία όμως κέρδισε πολύ πιο εύκολα με 4-0 την Χάλμσταντ.
Η τριάδα με τα 2 ημίχρονα-τελικά και το σκορ της Αργεντινής έδωσε απόδοση 141,90! Κέρδη βγήκαν κι από τις δυάδες. Φυσικά πέρασε...

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Μόλις 4 παιχνίδια έχει το σημερινό κουπόνι και πρέπει να μπουν σε τριάδες. Όπως δείχνουν και οι αποδόσεις ο "άσος" έχει το προβάδισμα και στα 4 ματς. Οι αποδόσεις όμως και των 4 "άσων" είναι μικρές, από 1,10 έως 1,30. Για όσους θέλουν να κυνηγήσουν μεγαλύτερες αποδόσεις υπάρχουν και τα ειδικά στοιχήματα με ημίχρονα-τελικά και ακριβή σκορ.
Αναλυτικά, οι προτάσεις για τα 4 σημερινά ματς:

ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΙΑΔΑ, ΑΠΟΔΟΣΗ 34,24 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Πέρασε η τριάδα με το μεγαλύτερο ποντάρισμα, για την οποία έγραψα χτες στο blog και είχα βάλει στην βασική πρόταση της Κυριακής στη "ΓΑΤΑ". Οι "άσοι" της ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ (1,30), της ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ (1,50) και της ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ (1,45) έδωσαν απόδοση 2,83.
Στο ταμείο οδήγησε και το σύστημα με την τετράδα που είχε τα "διπλά" της ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (2,00), της ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (2,35), του ΣΙΑΤΛ (2,35) και το "Χ" στο ματς ΒΑΑΣΑ-ΚΟΥΠΙΟ (3,10). Στο 34,24 ήταν η απόδοσή της.
"Έκατσε" και το 1 από τα 2 σκορ που είχα βάλει στο σύστημα για ... ειδικούς το 2-1 της ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ στο ματς με την Χάκα με απόδοση 7,50. Γενικά ήταν καλή....

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Τα παιχνίδια της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ κυριαρχούν στο νέο κουπόνι. Ανάμεσα στα ματς που γίνονται στο τριήμερο είναι και αυτό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ με την ΡΑΝΤ στο Βελιγράδι. Αναλυτικά, όλοι οι αγώνες, του νέου κουπονιού, για να πάρετε μια πρώτη γεύση:

Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Η τριάδα με τους "άσους" της ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ (1,45), της ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ (1,50) και της ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ (1,30) έχει πάρει το μεγαλύτερο ποντάρισμα από τα σημερινά ματς. Μετά τις 2 αλλαγές αποδόσεων, σε βραζιλιάνικα ματς, που έγιναν από χτες, ο ΟΠΑΠ έριξε σήμερα και τον "άσο" της ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ από το 1,80 στο 1,60.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΑΣΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Καλό ήταν το ξεκίνημα στο κουπόνι, με διπλό ταμείο. Την Παρασκευή πέρασε η τριάδα της βασικής πρότασης, με τους "άσους" της ΕΛΣΙΝΚΙ (1,50), της ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ (1,45) και της ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ (1,35). Στο 2,94 ήταν η απόδοσή της.
Πριν από λίγο τελείωσαν και τα Ιαπωνικά παιχνίδια, που είχα βάλει στη στήλη της Παρασκευής. Δύο από αυτά, ο "άσος" της ΚΑΣΙΒΑ (1,90) και το "διπλό" της ΝΑΓΚΟΓΙΑ (1,85) τα είχα συμπεριλάβει στο σύστημα και πέρασαν. Μαζί με το "διπλό" της ΜΠΡΕΪ (2,20) και το "Χ" στο ματς του Κόπα Αμέρικα, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΧΙΛΗ (3,00) συμπλήρωσαν την τετράδα, η οποία έδωσε απόδοση 23,20.  Μια ακόμα αλλαγή απόδοσης έγινε...

ΣΤΟ 1,65 Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Με νέο προπονητή η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας Αβάι. Ο "άσος" δέχτηκε σημαντικό ποντάρισμα και πριν από λίγο μειώθηκε η απόδοσή του από το 1,80 στο 1,65.
Στο σημερινό κουπόνι, προηγείται σε τζίρο η ΒΡΑΖΙΛΙΑ στο μονό αποδεκτό ματς του Κόπα Αμέρικα με την Παραγουάη. Στο 1,50 είναι ο "άσος" της. Μοιρασμένο είναι το ποντάρισμα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ και την ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ, με τα περισσότερα πάντως λεφτά...

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΖΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Ασυνήθιστα μεγάλο ποντάρισμα δέχτηκε ο "άσος" του ΧΙΟΥΣΤΟΝ στο αυριανό παιχνίδι του αμερικάνικου πρωταθλήματος με το Κολοράντο. Παντού πέφτει η απόδοσή του. Ο ΟΠΑΠ τον έριξε από το 1,75 στο 1,50.
Αλλαγή απόδοσης έγινε και για το σημερινό ματς της Β' Βραζιλίας ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΣΑΛΓΚΕΪΡΟ με τον "άσο" να πέφτει από το 1,35 στο 1,25.
Σε ένα κυριακάτικο παιχνίδι από την Α' Βραζιλίας, ανέβηκε η απόδοση για το φαβορί! Ο "άσος" της ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ από το...

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 28,75!

Την Πέμπτη στο σύστημα για ... ειδικούς "έκατσε" το 1 από τα 2 σκορ, που πρότεινα, το 2-0 της ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ με απόδοση 6,25. Αυτό το σκορ κυνηγούσε η Σεντ Πάτρικς για να πάρει την πρόκριση, αφού είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι από την Βετσμάνγερ. Το πέτυχε από το πρώτο ημίχρονο και το κράτησε.
Μακάρι να συνεχίσουν να δίνουν ειδικά στοιχήματα με σκορ και στις επόμενες φάσεις του Γιουρόπα Λιγκ έστω και σε επιλεγμένους αγώνες. Θυμίζω ότι την Πέμπτη είχαν βγει αποδόσεις για σκορ και ημίχρονα-τελικά από το Γιουρόπα Λιγκ μόνο γι' αυτό το παιχνίδι!
Πέρασε και το Χ/1 ημίχρονο-τελικό της ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ κόντρα στην Φιγκεϊρένσε με 4,60. Η δυάδα πλήρωσε 28,75. Και σε αυτό το σύστημα...

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ UNDER!

Τα under συνεχίστηκαν στο Κόπα Αμέρικα, όπως και οι εκπλήξεις. Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ κέρδισε 2-0 την Βολιβία και το "διπλό" της πλήρωσε 4,00. Παράλληλα, σε αυτό το ματς έγινε το 7ο under στα 8 πρώτα ματς της διοργάνωσης.
Στη στήλη της Πέμπτης, χάλασε την τριάδα της βασικής πρότασης η ισοπαλία της Μποταφόγκο, ενώ πέρασαν οι άλλοι 2 "άσοι" από το Γιουρόπα Λιγκ, της Μινσκ και της Σεντ Πάτρικς. Ζημιά έκανε και στα under-over αυτό το ματς. Είχα δώσει για over...

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ

Η νέα έκπληξη του Κόπα Αμέρικα, με την ισοπαλία 0-0 της οικοδέσποινας ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ κόντρα στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ, κάνει τους παίκτες του στοιχήματος, που παίζουν μεγάλα ποσά, να γυρνάνε την πλάτη τους στην διοργάνωση.
Ο "άσος" της Αργεντινής ήταν μονός αποδεκτός και λόγω μεγάλου πονταρίσματος έπεσε η απόδοσή του από το 1,35 στο 1,25. "Φορτώθηκε" με μεγάλα, για την εποχή, ποσά, τα οποία χάθηκαν.
Αποδείχτηκε όμως, σε ένα ακόμα ματς, ότι δεν αξίζει το ποντάρισμα στο Κόπα Αμέρικα, ειδικά

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ UNDER-OVER

Μπορεί να είχε μόλις 3 παιχνίδια το κουπόνι την Τρίτη και να συμπεριέλαβα στις προτάσεις μου και τα 2 από την Ιαπωνία, που έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά και πάλι βγήκαν κέρδη! Πέρασαν τα 4 από τα 5 ματς στο σύστημα και η τετράδα έδωσε απόδοση 20,09 ενώ πλήρωσαν και οι τριάδες.
Έχασα μόνο το "Χ" στο πρώτο παιχνίδι του κουπονιού, ανάμεσα στην Ντούντελανζ και την Σάντα Κολόμα, όπου είχε δοθεί προβάδισμα 1 γκολ στην φιλοξενούμενη. Είχα πάρει ρίσκο με την νίκη με ένα γκολ διαφορά της Ντούντελανζ κυνηγώντας απόδοση 4,00. Τελικά όμως κέρδισε με 2-0.
Τα άλλα 4 σημεία, που πέρασαν, ήταν το "διπλό" της Προυντέντε (πλήρωνε 2,15 και ανέβηκε στο 2,60 η απόδοσή του), το "Χ" στο παιχνίδι Μοντέντιο Γιαμαγάτα-Ουράβα (3,10), ο "άσος" της Κρισιούμα (1,60) και τα 2-3 γκολ στον αγώνα Νιιγκάτα-Βέντφορετ Κοφού (1,80). Όσοι έπαιξαν με 2,60 την Προυντέντε πήραν ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, με την τετράδα στο 23,21. Στο ταμείο οδήγησε...

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΣΤΟ 1,25 Ο "ΑΣΟΣ"

Είχα επισημάνει από χτες ότι παίζεται πολύ δυνατά ο "άσος" της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ στο μονό αποδεκτό σημερινό παιχνίδι με την Κολομβία. Συνεχίζεται με ιδιαίτερη θέρμη και σήμερα το ποντάρισμα και ο ΟΠΑΠ έριξε την απόδοση του "άσου" από το 1,35 στο 1,25. Καλά λεφτά,

ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Ο ΟΠΑΠ άλλαξε το βράδυ της Τρίτης, όπως σας ενημέρωσα, τις αποδόσεις για το ματς της Β΄ Βραζιλίας, ΝΤΟΥΚΕ ΝΤΕ ΚΑΞΙΑΣ-ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ αλλάζοντας τα φαβορί, αλλά τελικά "έκατσε" το "διπλό" που είχα δώσει στη στήλη την ίδια μέρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι όσοι πόνταραν το βράδυ της Τρίτης στα 2 ματς της Β' Βραζιλίας, που παίζονταν σε δυάδα, πήραν ακόμα καλύτερη απόδοση, αφού το "διπλό" πλήρωνε 2,60 αντί του αρχικού 2,25. Πέρασε και το άλλο σημείο, ο "άσος" της ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ με απόδοση 1,60. Κρίμα που στο τρίτο παιχνίδι

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΠΟ 15/7 ΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ!

Το αμερικάνικο μπέιζμπολ μπαίνει στο κουπόνι του στοιχήματος από τις 15 Ιουλίου. Θυμηθείτε ότι θα βγουν καλά κέρδη από αυτό το άθλημα. Το ποντάρισμα είναι ιδιαίτερα εύκολο και το πλεονέκτημα με το αμερικάνικο μπέιζμπολ είναι ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο μόνο σημεία, τον «άσο» και το «διπλό». Στο μπέιζμπολ δεν υπάρχει ισοπαλία. Ένα παιχνίδι (game) αποτελείται από 9 περιόδους (inning) και νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα σκοράρει τους περισσότερους πόντους. Αν μετά τις 9 περιόδους δεν προκύψει νικητής

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΓΙΝΕ ΦΑΒΟΡΙ Η ΝΤΟΥΚΕ ΝΤΕ ΚΑΞΙΑΣ

Αλλαγή αποδόσεων έγινε πριν από λίγο στο ένα από τα δύο παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, που ξεκινάει στις 3 το πρωί της Τετάρτης. Η ΝΤΟΥΚΕ ΝΤΕ ΚΑΞΙΑΣ από αουτσάιντερ έγινε φαβορί. Ο "άσος" της υποχώρησε από το 2,50 στο 2,20. Παράλληλα έπεσε η απόδοση και για το "Χ" από το 3,25 στο 3,15 ενώ ανέβηκε η απόδοση για το "διπλό" της ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ από το 2,25 στο 2,60.

ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αλλαγή απόδοσης για ένα αυριανό παιχνίδι. Ο "άσος" της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο ματς με το Τορόντο έπεσε από το 1,55 στο 1,45. Μεγάλο ποντάρισμα δέχεται ο μονός αποδεκτός "άσος" της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ κόντρα στην Κολομβία με απόδοση 1,35. Μετά την γκέλα που έκανε με την Βολιβία (1-1) η Αργεντινή θέλει πάση θυσία την νίκη, δεδομένου ότι στόχος της είναι η πρώτη θέση στον όμιλο.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΤΡΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Οι προτάσεις της στήλης στη "ΓΑΤΑ" για τα ματς της Κυριακής οδήγησαν 3 φορές στο ταμείο (!) με την βασική πρόταση, το σύστημα και τα under-over, ενώ πέρασε και 1 μονό αποδεκτό σκορ το 2-1 της ΜΑΛΜΕ κόντρα στην Νόρκεπινγκ με απόδοση 7,50!
Τη μεγαλύτερη απόδοση έδωσε το σύστημα με την πεντάδα που πλήρωσε 69,26 και είχε τους "άσους" της ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ (1,85), της ΜΟΛΝΤΕ (1,80), το "διπλό" της ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (2,00) και τα "Χ" στα παιχνίδια ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ-ΧΑΜ ΚΑΜ (3,25), ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ (3,20).
Πέρασε και η τετράδα των under-over με απόδοση 4,85. Είχα προτείνει για under τα ματς ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (1,50), ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ (1,65), τα οποία έμειναν "κολλημένα" στο 0-0 και για over τα παιχνίδια ΜΠΡΑΝ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ (1,40), ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣ. (1,40).
Στο ταμείο οδήγησε, μετά το Σάββατο και την Κυριακή, η τριάδα

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10 ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δέκα παιχνίδια έχει το σημερινό κουπόνι, με τα 2 του Κόπα Αμέρικα να είναι διπλά αποδεκτά. Τα πολλά λεφτά θα πέσουν στα 2 φαβορί του Κόπα Αμέρικα, στην ΧΙΛΗ και στην ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, αν και όπω βλέπετε, μέχρι τώρα, έχουν γίνει αρκετές εκπλήξεις και τα γκολ μπαίνουν με το ... σταγονόμετρο.
Έβαλα πάντως τα 2 αυτά φαβορί στην βασική πρόταση. Μπορούν να παιχτούν σε δυάδα, ή και με το "διπλό" της ΕΛΣΙΝΚΙ, το οποίο συμπεριέλαβα στην τριάδα. Αναλυτικά, οι προτάσεις:

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

Από τους αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκρικατικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ και παιχνίδια από το Κόπα Αμέρικα, την Βραζιλία, την Ιαπωνία, την Αμερική αποτελείται το νέο κουπόνι. Αναφέρω όλα τα ματς, ενώ μη ξεχνάτε το ραντεβού της Δευτέρας στο blog με προτάσεις, συστήματα, ειδικά στοιχήματα και under-over για τα 10 παιχνίδια της ημέρας:

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ

Ο "άσος" της ΧΙΛΗΣ με απόδοση 1,40 στο αυριανό ματς του Κόπα Αμέρικα με το Μεξικό προηγείται σε τζίρο από τα παιχνίδια του διήμερου.
Μεγάλο ποντάρισμα έχουν δεχτεί ακόμα οι "άσοι" της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ (1,10), της ΜΟΛΝΤΕ (έχει πέσει στο 1,60), της ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (1,70) και το "διπλό" της ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ (υποχώρησε στο 1,70).
Ακολουθούν 2 ακόμη φαβορί από το Κόπα Αμέρικα, η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (1,35) και η ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (1,75). Για τον τελευταίο "άσο" είναι πιθανή η αλλαγή απόδοσης, αφού ήδη

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Το Σάββατο πέρασε η τριάδα της βασικής πρότασης στη στήλη στη "ΓΑΤΑ" με τους "άσους" της ΚΑΛΜΑΡ (1,35), της ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ (1,25), της ΣΑΝΤΟΣ (1,40) και συνολική απόδοση 2,36. Προτάσεις για τα σημερινά ματς θυμίζω ότι έχω δώσει στην "ΓΑΤΑ" του Σαββατοκύριακου.
Στο σημερινό κουπόνι έχουν γίνει 4 αλλαγές αποδόσεων. Ο ΟΠΑΠ έχει ρίξει τις αποδόσεις

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ

Με έκπληξη ξεκίνησε το Κόπα Αμέρικα, το 1-1 της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ με την ΒΟΛΙΒΙΑ. Για το στοίχημα το ματς δεν ήρθε "Χ" αλλά "διπλό", αφού είχε δοθεί προβάδισμα ενός γκολ στην Βολιβία. Το "διπλό" πλήρωσε 7,00!
Η Βολιβία με το τακουνάκι του Ρόγιας, αιφνιδίασε την άμυνα της Αργεντινής κι έκανε το 0-1 στο 48'. Έχασε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ για να προηγηθεί με 0-2 και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι.
Το ματς άλλαξε όταν μπήκε ο Αγκουέρο, ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα της Βολιβίας και με ένα εκπληκτικό εν κινήσει σουτ ισοφάρισε 1-1 στο 76'. Άξιζε το ξενύχτι έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.
Επιβεβαιώνεται πάντως αυτό που γράφω στη σημερινή στήλη στη "Γάτα",

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΔΙΠΛΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΗΝ "ΓΑΤΑ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Λόγω της απεργίας των εφημεριδοπωλών δεν θα κυκλοφορήσουν την Κυριακή εφημερίδες. Και οι Κυριακάτικες εφημερίδες εκτάκτως θα βγουν Σάββατο.
Στην "ΓΑΤΑ" του Σαββάτου θα βρείτε όμως διπλή στήλη για τα ματς του Σαββατοκύριακου. Θα έχω ξεχωριστές προτάσεις, συστήματα, ειδικά στοιχήματα και under-over για τα παιχνίδια του Σαββάτου και ξεχωριστές για την Κυριακή.
Όσο για τα 10 ματς που γίνονται την Δευτέρα θα βρείτε τις προτάσεις, όπως κάθε Δευτέρα, στο blog, το πρωί της ίδιας μέρας.

ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ ΚΑΙ ΝΤΕΡΙ

Δύο "διπλά" από την Ιρλανδία έχουν δεχτεί το μεγαλύτερο ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι, της ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ με απόδοση 1,65 κόντρα στην Μπρέι και της ΝΤΕΡΙ με 1,30 στο ματς με την Ντροχέντα.
Καλά λεφτά έχουν πέσει και στον "άσο" του 1,85 της ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ στο παιχνίδι με την Βαστέρας.