horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Κυνηγάμε την επιστροφή μας στις επιτυχίες. Με βασικό χαρτί μας τις 8 σερί νίκες που επιδεικνύει η Αριζόνα, η οποία πάει να καθαρίσει την 1η θέση στην περιφέρειά της. Ο ρούκι των Ντάιμοντς Ροκ Κολμέντερ με το τόμαχοκ ρίψη αποδεικνύεται δυναμίτης στο «Τσέις Φιλντ» και έχει επιτρέψει μόνο 5 run στις προηγούμενες 4 εμφανίσεις της. Άρα, η Αριζόνα πάει για την 9η νίκη της.
Το Πίτσμπουργκ...

ΜΕ 42 ΜΑΤΣ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δεν έχει μόνο 6 ματς από τα προκριματικά του Euro 2012 το κουπόνι της Παρασκευής. Μπορεί ο ΟΠΑΠ να έβγαλε από τώρα αποδόσεις για 6 αγώνες όμως την Παρασκευή θα διεξαχθούν 42 ματς, εκ των οποίων τα 17 είναι για τα προκριματικά του Euro 2012.
Στο νέο κουπόνι, επειδή πάλι δεν γίνονται πολλά παιχνίδια, το Σαββατοκύριακο, μπήκαν και αγώνες από την Β' Βραζιλίας, την Β' Σουηδίας και την Β' Νορβηγίας, 3 πρωταθλήματα που θα μας .... χαιρετίσουν.
Αναλυτικά, όλα τα ματς (πλην των 6 της Παρασκευής για τα οποία ήδη υπάρχουν αποδόσεις), τα οποία διεξαχθούν από την Παρασκευή έως το πρωί της Τρίτης, είναι τα ακόλουθα:

ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ 2,00 ΓΙΑ ΤΗ ΛΕ ΜΑΝ

Μια ακόμα αλλαγή αποδόσεων έγινε στο κουπόνι. Ο "άσος" της Λε Μαν στον αγώνα του Γαλλικού Λιγκ με την Αζαξιό υποχώρησε από το 2,25 στο 2,00. Έγινε σχετικά καλό ποντάρισμα σε αυτόν τον "άσο". Παίχτηκε κυρίως σε δυάδα...

"ΒΟΥΤΙΑ" ΣΤΟ 1,50 ΓΙΑ ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ!

"Βουτιά" έκανε το "διπλό" της Άαλμποργκ και από το 1,85 που ήταν η αρχική απόδοσή του μειώθηκε στο 1,50 στο ματς με την Βίμποργκ. Πρόκειται για αγώνα του κυπέλλου Δανίας. Δεν επιτρέπεται το ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα, παρά μόνο στο σημείο του εν λόγω αγώνα.

ΤΟ "ΔΙΠΛΟ" ΣΤΟ EURO ΠΟΥ .... ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ!

Είναι νωρίς ακόμα, για τα ματς των προκριματικών του Euro 2012, όμως για 6 από αυτά υπάρχουν αποδόσεις και μπορούμε να ποντάρουμε. Δεν μπορώ επομένως, να μην αναφέρω το σχετικά μεγάλο ποντάρισμα που έχει ήδη πέσει στο "διπλό"...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ

Μερικές φορές αναλαμβάνεις ένα ρίσκο και την πατάς! Όπως την πάθαμε κι εμείς με το Σαν Ντιέγκο. Ήταν βέβαια ελκυστικό το 2,15 μέσα στο Λος Άντζελες. Αλλά οι Ντότζερς μας άφηναν με τη χαρά στο στόμα.
Το μπαράζ από τις αναβολές των αγώνων, λόγω του τυφώνα Αϊρίν, μας προσφέρει ένα σημείο, καθώς αποδεικνύεται θετικό για την ΑΤΛΑΝΤΑ. Ξεκουράστηκαν οι αναπληρωματικοί πίτσερ στο τριήμερο ρεπό και έγινε το σχετικό ροτέισον. Έτσι, αναμένεται...

ΔΥΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ

Δεν έγινε τελικά η έκπληξη από το Σαν Ντιέγκο, την Δευτέρα, στο μπέιζμπολ. Είχαμε επισημάνει ότι είχε ρίσκο το "διπλό", γι' αυτό άλλωστε πλήρωνε 2,15.
Τα άλλα 2 σημεία πέρασαν εύκολα, οι "άσοι" των Αριζόνα Ντάιαμοντς (κέρδισαν 5-1) με απόδοση 1,60 και των Χιούστον Άστρος (επιβλήθηκαν 7-4) με 1,75.
Αργότερα, θα έχουμε προτάσεις για τα σημερινά παιχνίδια του μπέιζμπολ. Περιμένουμε τα τελευταία νέα από την Αμερική. 

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε μείνει εκτός κουπονιού η Β' Βραζιλίας. Σήμερα μπήκαν στο κουπόνι όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Δύσκολα θα την ξαναπετύχουμε όμως στα επόμενα κουπόνια. Ο ΟΠΑΠ την έβαλε σε αυτό το κουπόνι ελλείψει αγώνων. Τώρα όμως που έχουν αρχίσει τα περισσότερα πρωταθλήματα θα αποκλειστεί η Β' Βραζιλίας, όπως και άλλες β' κατηγορίες (Νορβηγίας, Σουηδίας).

ΣΕ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Δεν γίνεται ιδιαίτερα μεγάλος τζίρος, κάτι άλλωστε το αναμενόμενο, στα σημερινά παιχνίδια. Στα αγγλικά ματς ξεχωρίζει το ποντάρισμα σε 4 σημεία, 2 "άσους" και 2 "διπλά". Προηγείται το "διπλό" της Σαουθάμπτον με απόδοση 1,70 και ακολουθούν το "διπλό" της Λούτον με 1,75 και οι "άσοι" της Έξετερ με 1,60 και της Λέιτον Όριεντ με 2,00. Περισσότερα σε λίγο...

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μονό αποδεκτό είναι το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο Τελ Αβίβ με το Ισραήλ για την προκριματική φάση του Euro 2012, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις16:05 στο Τελ Αβίβ. Ως φαβορί έχει δοθεί το Ισραήλ με απόδοση 2,25. Το "διπλό" της Εθνικής ομάδας πληρώνει 2,65 ενώ το "Χ" είναι στο 3,00. Στα άλλα 5 ματς των προκριματικών που γίνονται την ίδια μέρα οι αποδόσεις είναι οι εξής:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ 2,15 ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ

Πόσο θα συνεχιστεί το σερί; Πάμε για νέες επιτυχίες, καθώς είμαστε «καυτοί» και σε αυτές τις περιπτώσεις οι οιωνοί μας οδηγούν ακόμα και σε επιλογές με ρίσκο. Όπως θα πράξουμε σήμερα!
Πρώτη επιλογή μας είναι το Χιούστον, αν και μετράει 23 νίκες σε 65 εντός έδρας παιχνίδια. Παρά το αρνητικό ρεκόρ που τους οδηγεί στην άβυσσο, οι Άστρος παίζουν καλά. Γι’ αυτό μοίρασαν τις νίκες (2-2) στο Σαν Φραντσίσκο με τους Τζάιαντς. Αλλά εξίσου άσχημα παίζει και το Πίτσμπουργκ. Πάει στο «Μίνιουτ Μέιντ Παρκ» με 22 ήττες στα τελευταία 29 παιχνίδια. Ο πίτσερ του Χιούστον Ουάντι Ροντρίγκεζ έχει...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Η «ΓΑΤΑ» ΣΤΟ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Οι επιτυχίες στο MLB, δηλαδή, στο πρωτάθλημα του Μπέιζμπολ και στις προβλέψεις για τους αγώνες του κουπονιού δεν έρχονται μόνο από το blog, στο οποίο όπως έχετε παρατηρήσει υπάρχουν προτάσεις της τελευταίας στιγμής. Κάποια tips με πληροφορίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σημαντικές επιτυχίες καταγράφει η «ΓΑΤΑ» και στις προτάσεις της στη σελίδα 24.
Την Κυριακή πέρασαν οι 4 από τις 5 προτάσεις σε μια μέρα όπου έσπασαν αρκετά φαβορί στο ποδόσφαιρο. Πέρασαν...

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ

Σε λίγο θα ανεβάσουμε στο blog τις προτάσεις για τα 12 σημερινά παιχνίδια του μπέιζμπολ. Όλα είναι τριπλά αποδεκτά. Πριν αναφέρουμε τις προτάσεις παραθέτουμε τις αποδόσεις τους.
Σε κάθε ματς μετά τις αποδόσεις για τον «άσο» και το «διπλό» υπάρχουν αυτές για το under και το over (σε παρένθεση το όριο). Αναλυτικά, οι αποδόσεις για τα 12 παιχνίδια (το πρώτο ξεκινάει στις 23:10) είναι οι εξής:

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Νέο ταμείο στο μπέιζμπολ από το blog. Σας το έχω πει ότι θα σας ... τρελάνει ο ειδικός συνεργάτης μας και θα δώσει μεγάλα κέρδη. Μετά το 3 στα 3 του Σαββάτου ήρθε το 3 στα 3 και την Κυριακή. Πέρασε η τριάδα με  Σινσινάτι Ρεντς, Τάμπα Μπέι Ρέντς και Κολοράντο Ρόκις.
Ο "άσος" των Σινσινάτι Ρεντς είχε απόδοση 1,60. Το "διπλό" των Τάμπα Μπέι Ρεντς, οι οποίοι κέρδισαν με ... 0-12 (!) πλήρωσε 1,80. Το άλλο "διπλό" των Κολοράντο Ρόκις έδωσε τη μεγαλύτερη απόδοση 1,90. Η τριάδα πλήρωσε 5,48. 
Και φυσικά συνεχίζουμε. Μη ξεχάσετε το απογευματικό ραντεβού, πριν αρχίσουν τα σημερινά παιχνίδια, με μια ακόμα τριάδα από το μπέιζμπολ. Ειδικά, αυτή την εποχή, το μπέιζμπολ δίνει μεγάλα κέρδη. Και ο άνθρωπός μας από την Αμερική κάνει πολύ καλή δουλειά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Για Δευτέρα είναι μεγάλο το σημερινό κουπόνι με 25 συνολικά παιχνίδια. Λείπει το μονό αποδεκτό, αλλά υπάρχουν 7 διπλά και στα περισσότερα ματς οι αποδόσεις είναι καλές. Τα μονά αποδεκτά θα τα βρείτε στο επόμενο κουπόνι του μπέιζμπολ, το οποίο είναι πολύ δυνατό και πιστεύω ότι θα δώσει πολύ καλά κέρδη. Θυμίζω ότι κάθε μέρα στο blog ο ειδικός συνεργάτης μας, δίνει προτάσεις για τα ματς του μπέιζμπολ. Το απόγευμα θα μας δώσει τα ... φώτα του για τα σημερινά παιχνίδια. Στο μεταξύ, παραθέτω τις προτάσεις για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες:

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΜΕ 25 ΜΑΤΣ ΚΑΙ 7 ΔΙΠΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δεν υπάρχει μονό αποδεκτό ματς στο κουπόνι της Δευτέρας, αλλά δεν είναι και λίγα τα 25 συνολικά παιχνίδια. Τα 7 μπορούν να μπουν σε δυάδες. Έχουν βγει και οι αποδόσεις στην Κόνφερενς για τις οποίες έχω ήδη ενημερώσει από το μεσημέρι.
Την Δευτέρα θα αναφέρω τις προτάσεις για τα 25 ματς, μία τριάδα για την βασική πρόταση, 6 σημεία με καλές αποδόσεις για το σύστημα, 3 ημίχρονα-τελικά και 2 σκορ για το σύστημα για ... ειδικούς και μια τετράδα με under και over.

EΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 11 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΑΪΡΙΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πόλη φάντασμα θυμίζει η Νέα Υόρκη! Το άλλοτε πολύβουο «Μεγάλο Μήλο» μετράει τις πληγές του από το χτύπημα του τυφώνα Αϊρίν. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ βγήκε και έκανε δηλώσεις για τα θύματα του τυφώνα, ο οποίος υποβαθμίστηκε για δεύτερη φορά. Μετά τον υποβιβασμό του στο 1 στην κλίμακα του 5, με το οποίο καταμετρούν την ένταση των τυφώνων οι αρμόδιες αρχές, από το μεσημέρι της Κυριακής χαρακτηρίστηκε «τροπική καταιγίδα». Στο πέρασμά του από το Κονέκτικαντ, το Νιου Τζέρσεϊ και γενικά τις βορειοανατολικές ακτές, πάντως, ο Αϊρίν πρόλαβε και έκοψε το νήμα της ζωής σε 11 άτομα, μεταξύ των οποίων...

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ,ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΛΟΓΩ ΤΟΥ SWEEP

Μετά το «τρία στα τρία» του Σαββάτου, αρχίζουμε να χτίζουμε ένα αξιόλογο σερί. Αλλά θα ψάξουμε να βρούμε παιχνίδια στις άλλες πλευρές των ΗΠΑ για να μην επηρεαστούν οι προτάσεις μας από τον τυφώνα Αϊρίν. Με αρχή από το Σινσινάτι.
Οι Ρεντς συνεχίζουν να βελτιώνονται. Το απέδειξαν με το 6-3 επί της Ουάσινγκτον και θέλουν να σκουπίσουν τη σειρά. O Τζόνι Κουέντο, άλλωστε, οδηγεί τους πίτσες της Νάσιοναλ με ERA 2.03 και μπορεί να τους βοηθήσει σημαντικά για άλλη μία νίκη.
Κόντρα θα έχει τον Τζόρνταν Ζίμερμαν στην τελευταία εμφάνιση της χρονιάς, διότι πλησιάζει το όριο των 160 περιόδων μετά το όριο που του έβαλαν όταν εγχειρίστηκε στον αγώνα.
Το «Ρότζερ Σέντερ» προστατεύει τον κόσμο. Για τους Μπλου Τζέις...

ΕΞΙ ΜΑΤΣ ΤΟΥ EURO 2012 ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Έξι ματς  της προκριματικής φάσης του Euro 2012, τα οποία θα διεξαχθούν την Παρασκευή, θα συμπεριλάβει ο ΟΠΑΠ στο νέο κουπόνι. Πρόκειται για τα παιχνίδια Ιρλανδία-Σλοβακία, Β. Ιρλανδία-Σερβία, Ουγγαρία-Σουηδία, Ισραήλ-Ελλάδα, Γεωργία-Λετονία, Βουλγαρία-Αγγλία. Τα υπόλοιπα ματς, που θα γίνουν από την Τρίτη έως το πρωί της Παρασκευής, είναι τα εξής:

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δύο αλλαγές αποδόσεων έκανε ο ΟΠΑΠ σε βραζιλιάνικα παιχνίδια. Έριξε τις αποδόσεις για τους "άσους" της Σεαρά και της Φλαμένγκο. Από το 1,80 ο "άσος" της Σεαρά στο ματς με τη Μπαϊα έπεσε στο 1,60. Σημαντική η πτώση και για τον "άσο" της Φλαμένγκο στο ντέρμπι με την Βάσκο ντα Γκάμα από το 2,25 στο 1,95.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τις αποδόσεις για τα 11 παιχνίδια της Κόνφερενς που γίνονται την Δευτέρα. Τις παραθέτω αφού σας υπενθυμίσω ότι αύριο στο blog, όπως κάθε Δευτέρα, θα έχω προτάσεις, συστήματα, ειδικά στοιχήματα και under-over για τα 25 παιχνίδια της ημέρας. Οι αποδόσεις είναι οι εξής:

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΑΛΚΕ

Πάντα πρώτος στο ποντάρισμα ο "άσος" της Μάντσεστερ Γ. στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ. Με μεγάλη διαφορά ακολουθεί το "διπλό" της Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαραγόσα. Ανεβαίνει ο τζίρος και στον "άσο" της Σάλκε κόντρα στην Κολωνία.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ

Το ποδοσφαιρικό κουπόνι την ερχόμενη εβδομάδα δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα πρωταθλήματα διακόπτονται, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, στα προκριματικά του Euro 2012.
Έρχονται όμως εκπλήξεις από τον ΟΠΑΠ στο κουπόνι του μπέιζμπολ με πολλά μονά και διπλά αποδεκτά παιχνίδια. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι...

ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ!

Ταμείο και στο μπέιζμπολ με τις προτάσεις που δώσαμε χτες το απόγευμα. Ο ειδικός συνεργάτης του blog σε καθημερινή βάση δίνει προτάσεις μέσω του blog για τα ματς της ημέρας στο μπέιζμπολ. Το απόγευμα του Σαββάτου έκανε το 3 στα 3. Πρότεινε το over...

ΣΕ 3 ΦΑΒΟΡΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ

Τρία φαβορί δέχονται σήμερα το μεγαλύτερο ποντάρισμα. Στο μονό αποδεκτό ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, ο "άσος" της Μάντσεστερ Γ. με απόδοση 1,35 έχει παιχτεί σε ποσοστό που πλησιάζει το 90%. Ακόμα μεγαλύτερο είναι το ποντάρισμα για την...

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ... ΤΥΦΩΝΑ ΑΪΡΙΝ!

Έχουμε επιλέξει τρία ματς, με ελπίδα αρχικά να μην επηρεαστούν οι αγώνες από τον τυφώνα Αϊρίν που χτυπάει τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα αρχίσουμε απόψε από τη Βοστόνη. Ως αουτσάιντερ εμφανίζεται το Όκλαντ, αλλά οι Ατλέτικ μετράνε 36 run σε 4 ματς. Οι Σοξ ποντάρουν πολλά στον πίτσερ του Όκλαντ, τον Γκιγιέρμο Μοσκόσο, ο οποίος προέρχεται από κακό μέσο όρο, καθώς μετράει 6,46 στα εκτός έδρας ματς και θα του κάνουν δύσκολη τη ζωή. Άρα, πάμε για το over.
Στο Τορόντο, οι Μπλου Τζέις...

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Τα 2 δυνατά φαβορί της Πρέμιερ Λιγκ και της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Λίβερπουλ με απόδοση 1,35 και η Βαλένθια με 1,30 ξεχωρίζουν στο ποντάρισμα των απογευματινών και βραδινών αγώνων. Αρκετά λεφτά έχουν πέσει όμως και στο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και την Ντόρτμουντ το οποίο είναι μονό αποδεκτό. Πλησιάζει το 75% το ποντάρισμα στο "διπλό" της Ντόρτμουντ με απόδοση 2,35!

ΣΤΟ 1,65 ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Είχα ενημερώσει έγκαιρα για το Αμβούργο. Μόλις άλλαξε ο ΟΠΑΠ την απόδοσή του κι έριξε τον "άσο" του από το 1,80 στο 1,65. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στο ποντάρισμα και θα σας ενημερώσω για ότι αξιοσημείωτο προκύψει.

ΤΡΙΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ 25,30!

Με την ολοκλήρωση το πρωί του Μεξικάνικου αγώνα Τζαγκουάρες-Τολούκα ήρθε και τρίτο ταμείο από τη στήλη της Παρασκευής. Πέρασε και η δυάδα στο σύστημα για ... ειδικούς με απόδοση 25,30. Είχα προτείνει το σκορ 1-1 για το Μεξικάνικο παιχνίδι, το οποίο ήρθε και πλήρωσε 5,75. Νωρίτερα είχε περάσει και το Χ ημίχρονο-1 τελικό του Άγιαξ κόντρα στην Φίτεσε με απόδοση 4,40 (από μόλις 1,15 που πλήρωνε ο "άσος"). Θυμίζω ότι την Παρασκευή πέρασαν ακόμα...

ΣΤΟ 1,75 ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ, ΠΙΘΑΝΗ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Το γράφω στη σημερινή στήλη στην "ΓΑΤΑ" για το ματς της Χέρκουλες με την Καρταγένα ότι είναι πολύ καλύτερη η απόδοση 2,15 του ΟΠΑΠ στον "άσο", σε σχέση με τα ξένα γραφεία στοιχημάτων. Ελπίζω να τον προλάβατε με αυτή την απόδοση, αν και μόνο εύκολο δεν είναι το ματς (λόγω απόδοσης το πρότεινα). Πλέον όμως ο "άσος" της Χέρκουλες έπεσε στο 1,75! Πιθανή είναι η αλλαγή απόδοσης για το Αμβούργο...

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Τα φαβορί της Πρέμιερ Λιγκ και της Μπουντεσλίγκα παίζονται πιο δυνατά μέχρι τώρα στο κουπόνι. Πρόκειται για τους "άσους" της Τσέλσι και της Λίβερπουλ από την Αγγλία, με αποδόσεις 1,10 και 1,35 αντίστοιχα.
Στη Μπουντεσλίγκα, μεγάλο ποντάρισμα έχει πάρει το Αμβούργο με τον "άσο" του στο 1,80 (ήδη πληρώνει καλύτερα στον ΟΠΑΠ από αρκετά γραφεία στοιχημάτων). Σημαντικά λεφτά...

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καλό ξεκίνημα στο κουπόνι, με διπλό ταμείο την Παρασκευή. Πέρασε η δυάδα της βασικής πρότασης με τους "άσους" της Ντούισμπουργκ και της Μπαρτσελόνα. Στο 1,70 ήταν η απόδοση της πρώτης (κέρδισε με 3-0 την Ντιναμό Δρέσδης) και στο 1,30 της δεύτερης (πήρε το Σούπερ Καπ με το 2-0 κατά της Πόρτο). Εύκολο ταμείο με απόδοση 2,21.
Κέρδη βγήκαν και από το σύστημα. Η τετράδα πλήρωσε 32,09. Είχε τα "διπλά" της Γκρόιτερ Φιρτ (2,40), της Ντεν Μπος (2,45), τον "άσο" της Τσβόλε (1,85) και το "Χ" στο παιχνίδι Αμιάν-Μπουλόν (2,95).

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ότι ματαιώνεται ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, μετά από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Ηρακλή. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"ΦΡΑΓΗ" ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΑΤΣ, ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ

"Φραγμένα" είναι όλα τα ματς του Καμπιονάτο, το οποίο δεν πρόκειται να ξεκινήσει λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών. Εν αναμονή και της απόφασης της Σούπερ Λίγκας, για την πιθανή αναβολή του αγώνα Παναιτωλικού-Αστέρα Τρίπολης, μετά την δικαίωση του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ο Ηρακλής ελπίζει πλέον να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Αστέρας κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Football League.

ΣΕ 3 "ΑΣΟΥΣ" ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Ο "άσος" της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,30 στο Σούπερ Καπ με την Πόρτο προηγείται πάντα σε ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι. Αρκετά λεφτά (γι' αυτό άλλαξε η απόδοσή του) έχουν παιχτεί και στον "άσο" της Χέρτα (πλέον πληρώνει 2,25) κατά της Στουτγάρδη, σ' ένα αμφίρροπο πάντως παιχνίδι. Παρά την χαμηλή του απόδοση...

ΕΓΙΝΕ ΦΑΒΟΡΙ Η ΧΕΡΤΑ

Αλλαγή αποδόσεων για το μονό αποδεκτό παιχνίδι της Χέρτα με τη Στουτγάρδη. Έγινε φαβορί η Χέρτα, με τον "άσο" της να πέφτει από το 2,40 στο 2,25. Ανέβηκε η απόδοση για τη Στουτγάρδη από το 2,35 στο 2,50 ενώ έπεσε το "Χ" από το 3,30 στο 3,25.

ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Όπως αναμενόταν, το μονό αποδεκτό Σούπερ Καπ, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Πόρτο, πήρε από το πρωί προβάδισμα στο ποντάρισμα. Όλα τα λεφτά πέφτουν στον "άσο", σε ποσοστό γύρω στο 95%. Πληρώνει όμως μόλις 1,30.
Υπάρχουνν βέβαια κι άλλες επιλογές για να ανέβει η απόδοση, ενώ μη ξεχνάτε ότι στα Σούπερ Καπ...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΤΑ 10 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δέκα μονά αποδεκτά παιχνίδια έχει το κουπόνι. Η αρχή γίνεται με το γερμανικό ματς Χέρτα-Στουτγάρδη και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα και την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Πόρτο, που γίνονται το βράδυ της Παρασκευής,. Τα ματς που παίζονται μόνα τους και οι αποδόσεις τους είναι τα εξής:

ΣΕ ΔΥΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΤΣ-ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Διπλά αποδεκτά δόθηκαν από τον ΟΠΑΠ τα 6 παιχνίδια της ... λειψής πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας. Θυμίζω ότι ματαιώθηκαν οι αγώνες του Ολυμπιακού με την Καβάλα και της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι αποδόσεις των ελληνικών αγώνων είναι οι εξής:

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

Στο κουπόνι μπήκαν και οι Ιταλικοί αγώνες παρότι όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει το Καμπιονάτο λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών. Σε λίγο τα μονά αποδεκτά ματς και οι αποδόσεις της Σούπερ Λίγκας.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στάθηκε άτυχος με την ομάδα του τελευταίου γκρουπ, αφού μόνο αδύνατη δεν είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας.

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ Ο ΛΑΡΟΥΣΑ

Η δεύτερη σερί ήττα των Γιάνκις από το Όκλαντ προκάλεσε πολλά εμφράγματα και στη Νέα Υόρκη, αλλά και στην Ελλάδα. Σπάνια χάνουν κολλητά μέσα στο Μπρονξ οι Γιάνκις και γι’ αυτό τους είχαν ποντάρει πολλοί!
Για το σημερινό ματς, εμείς θα πάμε στο over, αν και το όριο των 9,5 run φαντάζει υψηλό, οι Γιάνκις μετράνε 55 run σε 8 αγώνες απέναντι στο Όκλαντ, ενώ και ο Φιλ Χιούζ που θα αρχίσει ως πίτσερ δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Το Τορόντο, μετά 4-3 χθες βράδυ κόντρα στο Κάνσας, είναι ιδιαίτερα καυτό. Περιμένουμε νέα νίκη, καθώς οι Μπλου Τζέις πάνε για 10η επικράτηση σε σειρά αγώνων στο γήπεδό τους.
Κλείνουμε με το Πίτσμπουργκ, το οποίο δίνεται ως αουτσάιντερ μέσα στο Σεντ Λούις κόντρα στους Κάρντιναλς. Κυρίως επειδή φουντώνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον μάνατζερ των γηπεδούχων Τόνι Λαρούσα να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από την ενεργό δράση. Είναι φυσιολογικό να επηρεάζονται οι Κάρντιναλς από τη φημολογία και το 2,15 του διπλού μας ελκύει ιδιαίτερα.
630. over  1,80
635. 1       1,60
638. 2       2,15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ 2 ΑΓΩΝΩΝ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Η Super League ανακοίνωσε "την ματαίωση των αγώνων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ και ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν στις 27 και 28 Αυγούστου αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με τις από 23.08.2011 αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορηγήθηκε στις ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ πιστοποιητικό του Άρθρου 77Α §3 του Ν.2725/99".

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

H ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα 6 ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι "όσες ομάδες αποκτήσουν δικαίωμα ανόδου σε ανώτερη κατηγορία απ’ αυτήν που βρίσκονται τώρα, κατόπιν αποφάσεων των αρμόδιων ποδοσφαιρικών δικαιοδοτικών οργάνων, θα τους δοθεί επιπλέον χρόνος για την πραγματοποίηση μετεγγραφών". Για τους άνεργους ποδοσφαιρστές η περίοδος παρατείνεται έως τις 10 Σεπτεμβρίου. 


ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στην Ιταλία και δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Κανονικά η σέντρα σε Α', Β' Ισπανίας. Ξεκινάει και η Σούπερ Λίγκα με 6 από τα 8 ματς της πρεμιέρας. Κι όλα αυτά εν αναμονή της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό να περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του στον όμιλο.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η Σούπερ Λίγκα έστειλε σήμερα στις ομάδες-μέλη της τροποποιημένη προκήρυξη διεξαγωγής πρωταθλήματος με 14 ομάδες.Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει το σκόπελο της ύπαρξης προκήρυξης με την υπογραφή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, την τροποποίησε και την έστειλε σήμερα στις 14 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα. Το ίδιο θα κάνει και προς τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας ή όποιες άλλες ομάδες πάρουν τελικά άδεια και αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.
Η Σούπερ Λίγκα επιμένει ότι μετά και την τροποποίηση της προκήρυξης τα 6 παιχνίδια της πρεμιέρας θα γίνουν κανονικά και θα αναβληθούν μόνο τα δύο ματς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που επρόκειτο να παίξουν με την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, αντίστοιχα.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΟΜΝΗΝΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Στον ... αέρα είναι και πάλι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έβγαλε απόφαση για Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας και έτσι θεωρητικά παραβιάζεται η προκύρηξη του πρωταθλήματος που αναφέρει ότι πρέπει να γίνεται με 16 ομάδες γνωστές και όχι με 14 και δύο άγνωστες. Όμως πριν από λίγο ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας Πατρίκ Κομνηνός δήλωσε ότι «δεν μπορεί να ζητήσει αναβολή η ΕΕΑ. Δεν έχουμε κάποιο τέτοιο έγγραφο. Πρόθεσή μας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά το Σαββατοκύριακο». Η Σούπερ Λίγκα έχει αναρτήσει...

7 "ΑΣΟΙ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ!

Πάνω από 90% είναι το ποντάρισμα σε 7 "άσους" του Γιουρόπα Λιγκ! Έχουν συγκενρώσει όλα τα λεφτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Πρόκειται, κατά σειρά μεγαλύτερου πονταρίσματος, για τους "άσους...

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα βρήκαν πριν από λίγο η Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LFP) με την Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών (AFE) στην Ισπανία και τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη 2η αγωνιστική.

ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Απέσυραν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, υπό την απειλή της ΕΠΟ για υποβιβασμό τους στην Football League 2.
Την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την προσφυγή του Ηρακλή.
Κατέθεσαν τους φακέλους τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Λεβαδειακός και η Δόξας Δράμας, προκειμένου να πάρουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Ξεπεράστηκε ένα από τα εμπόδια για την έναρξη του πρωταθλήματος (το οποίο όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει κανονικά, με 6 από τα 8 ματς) με την ματαίωση της προσφυγής της Λάρισας και του Πανσερραϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Οι 2 ομάδες υποστήριξαν ότι είχαν κάνει κάποιο λάθος στα έγγραφά τους και ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε. Έτσι απέσυραν την προσφυγή τους και σκοπεύουν να την υποβάλουν ξανά την ερχόμενη εβδομάδα!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

Παραθέτω όλα τα παιχνίδια του νέου κουπονιού, που θα διεξαχθούν από την Παρασκευή έως την Δευτέρα. Ίσως γίνουν αλλαγές με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τα πρωταθλήματα Ιταλίας, Ισπανίας και Ελλάδας. Το απόγευμα όταν βγουν οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ θα ενημερώσω γι' αυτές, για τα μονά αποδεκτά ματς και τα ελληνικά. Αναλυτικά, οι αγώνες του τετραήμερου:

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Την αντίδρασή του για την απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ: 
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Συνεπώς ...

ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΕΠΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ!


Η ΕΠΟ θα υποβιβάσει τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό στην Football League 2 αν δεν αποσύρουν μέχρι την Πέμπτη στις 14:00 τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν στα πολιτικά δικαστήρια για να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

ΕΚΤΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ!

Εκτός Ευρώπης μένει η πρωταθλήτρια Τουρκίας Φενέρμπαχτσε! H UEFA αποφάσισε να την αποβάλλει από το Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει εμπλακεί η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα στην οποία αναφέρει την πρόθεσή της να ξεκινήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα 4 εκ. ευρώ στην Nova. Για τις ομάδες που θα αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα επισημαίνει ότι έστειλε αίτημα στην ΕΕΑ για να εξετάσει άμεσα τους φακέλους του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ, ΤΟΡΟΝΤΟ!

Σημειώθηκαν εκπλήξεις στους χθεσινούς αγώνες. Με κορυφαία όλων την ήττα των Γιάνκις μέσα στη Νέα Υόρκη. Για σήμερα θα στηριχθούμε στο Μιλγουόκι. Οι Μπρούερς παίζουν στο Πίτσμπουργκ και προέρχονται από εντυπωσιακό σερί 22 νίκες σε 25 αγώνες. Μετά το διπλό παιχνίδι της Δευτέρας έφτασαν στις 14 στα τελευταία 15 ματς. Κυρίως χάρη στον Σον Μάρκουμ, ο οποίος έχει δώσει μόνο ένα run σε κάθε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Επίσης θα ποντάρουμε στο Τορόντο. Με τον...

ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 2,55 Η ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο ΟΠΑΠ έριξε την απόδοση της Άρσεναλ. Το "διπλό" της στο ματς με την Ουντινέζε μειώθηκε στο 2,55. Η αρχική απόδοση ήταν 2,80. Παράλληλα, ανέβηκε η απόδοση του "άσου" της Ουντινέζε από το 2,20 στο 2,35.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ

Άλλαξε άρδην το σκηνικό με το ποντάρισμα στον μονό αποδεκτό αγώνα της Ουντινέζε κόντρα στην Άρσεναλ. Μεγάλα ποσά έπεσαν τις τελευταίες ώρες στο "διπλό" με αποτέλεσμα πλέον πάνω από τα μισά χρήματα (ποσοστό 53%) να έχουν παιχτεί στην νίκη της Άρσεναλ. Ο "άσος" έχει υποχωρήσει σε ποσοστό κάτω από 40%. Ψηλά πάντα η Μπενφίκα, ανεβαίνει και η...

ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΝΤΙΖΕΖΕ

Το μονό αποδεκτό ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Ουντινέζε και την Άρσεναλ, έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι. Μικρό προβάδισμα έχει ο "άσος" της Ουντινέζε με απόδοση 2,20 ο οποίος έχει παιχτεί σε ποσοστό γύρω στο 65%. Στο πρώτο παιχνίδι η Άρσεναλ κέρδισε δύσκολα με 1-0.
Ψηλά σε τζίρο είναι και το ματς...

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ 6 ΜΑΤΣ Ή ΑΝΑΒΟΛΗ

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο με 6 από τα 8 παιχνίδια της πρεμιέρας, χωρίς δηλαδή αυτά του Ολυμπιακού με την Καβάλα και της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζει η Σούπερ Λίγκα. Υπάρχει και η άλλη πρόταση να αναβληθεί η πρεμιέρα και να γίνει η σέντρα στις 10-11 Σεπτεμβρίου. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί την Τετάρτη.

ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛ. ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ. ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την αποβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και της ΠΑΕ Καβάλας (υποβιβάζονται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα) αφού έκρινε ότι δεν έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και η ηγεσία κάθε ομάδας παραμένει υπό των εντολών των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη. Πιστοποιητικό δεν πήρε και η ΑΕΚ, η οποία καλείται μέσα σε λίγες ημέρες να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα.
Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται να μην ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο το νέο πρωτάθλημα.


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΣΕΝΤΡΑ

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από τις αποφάσεις της οποίας θα κριθεί το αν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Είναι πλέον πολύ πιθανή η αναβολή της σέντρας για το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. Περισσότερα σε λίγο...

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΤΖΙΡΟ Ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ προηγείται σε τζίρο στο σημερινό κουπόνι. Ο "άσος" του, ο οποίος πλέον πληρώνει 1,60 έχει δεχτεί το μεγαλύτερο ποντάρισμα, σε ποσοστό κοντά στο 95%. Πολλά λεφτά έχουν πέσει ακόμα....

ΕΡΙΞΑΝ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Δύο αλλαγές αποδόσεων έγιναν στο Τσάμπιονς Λιγκ, στα αποψινά παιχνίδια. Ο μονός αποδεκτός "άσος" του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Βίσλα Κρακοβίας από το 1,75 υποχώρησε στο 1,60. Μεγάλη είναι η πτώση απόδοσης και για το "διπλό" της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατά της Μάλμε από το 2,35 στο 1,90.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΤΑ 4 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Συνολικά, το νέο κουπόνι έχει 6 μονά αποδεκτά ματς. Εκτός από τα 3 των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ, παίζονται μόνα τους και άλλα 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Μονά αποδεκτά έχουν δοθεί τα ματς των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη ρεβάνς της ήττας του με 3-0. Ο "άσος" πληρώνει 1,65, το "Χ" 3,40 και το "διπλό" 4,50. Αουτσάιντερ είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Οι αποδόσεις τους είναι οι εξής:

ΣΕ 4 "ΑΣΟΥΣ" ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ

Τα νεώτερα από τον σημερινό τζίρο είναι τα εξής: Παραμένει πρώτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον "άσο" της να παίζεται σε ποσοστό πάνω από 85%. Ακολουθούν με αρκετά σημαντικό ποντάρισμα η Ίντερ Τούρκου (πάνω από 80%) και η Σαν Πάουλι (γύρω στο 90%). Ανεβαίνει και η Γκέτεμποργκ με τον "άσο" της να παίζεται σε ποσοστό γύρω στο 70%.
Μόλις βγει το κουπόνι θα αναφέρω τις αποδόσεις των ελληνικών ομάδων και των μονών αποδεκτών αγώνων. 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ

Δεν είναι και λίγα τα 16 ματς που έχει το σημερινό κουπόνι. Μονό αποδεκτό είναι το παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γ.-Τότεναμ, ενώ τα υπόλοιπα πρέπει να μπουν σε τριάδες. Αναλυτικά, οι προτάσεις:

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Ο μεγαλύτερος τζίρος στο σημερινό κουπόνι γίνεται στο μονό αποδεκτό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γ. με την Τότεναμ με τα πιο πολλά λεφτά να έχει πάρει ο "άσος" του 1,50. Πιο δυνατά πάντως μέχρι τώρα παίζεται ο "άσος" της Σαν Πάουλι σε ποσοστό πάνω από 90% στο ματς με την Ντούισμπουργκ. Στο 1,80 είναι η απόδοσή του.  
Σε λίγο οι προτάσεις για τα 16 σημερινά παιχνίδια και αργότερα νέα ενημέρωση για το ποντάρισμα, τις τυχόν αλλαγές αποδόσεων αλλά και τα πρώτα στοιχεία για το νέο κουπόνι.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

"ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΟΙ "ΑΣΟΙ"

Στα ματς που θα ξεκινήσουν από τις 6μμ και μετά, ξεχωρίζει το μεγάλο ποντάρισμα στον "άσο" της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Βαλενσιέν με απόδοση 1,40. Πολλά λεφτά έχουν πέσει και σε 2 άλλους...

ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Δύο αλλαγές αποδόσεων έχουν γίνει στο σημερινό κουπόνι. Ο "άσος" της Μίντλεσμπρο έπεσε από το 2,00 στο 1,75 και αυτός του Σικάγο στο παιχνίδι με το Τορόντο που ξεκινάει στις 2πμ υποχώρησε από το 1,80 στο 1,65.

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΒΑΝΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ

Οι αγώνες ρεβάνς των πλέι οφ των κυπέλλων Ευρώπης ξεχωρίζουν στο νέο κουπόνι του στοιχήματος. Παραθέτω όλα τα ματς που θα γίνουν από την Τρίτη έως τα ξημερώματα της Παρασκευής. Αναλυτικά, ανά ημέρα, τα παιχνίδια είναι τα εξής:

ΤΑ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ

Πάντα πρώτη στον τζίρο του σημερινού κουπονιού είναι η Μάντσεστερ Σίτι (1,65) στο μονό αποδεκτό ματς με τη Μπόλτον. Παίζονται ακόμα τα 2 μεγάλα φαβορί με τις πολύ μικρές αποδόσεις, ο Άγιαξ (1,15) και η Σέλτικ (1,15). Αρκετό ποντάρισμα έχουν πάρει και οι...

ΑΠΟΔΟΣΗ 119,70 ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!

Πέρασαν και τα 2 σκορ στο σύστημα για ... ειδικούς το Σάββατο και 1 από τα 3 ημίχρονα-τελικά. Η τριάδα πλήρωσε 119,70! Τα σκορ ήταν το 1-1 του αγώνα Νις-Τουλούζ με απόδοση 4,75 και το 2-0 του Λος Άντζελες κόντρα στο Σαν Χοσέ με 6,00. Το ημίχρονο-τελικό ήταν το Χ/1 της Μίλτον Κέινς Ντονς με 4,20.
Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα πιο μεγάλη απόδοση. Κι αυτό γιατί, τα άλλα 2 ημίχρονα-τελικά ήταν...

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΗΔΗ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Από το βράδυ του Σαββάτου αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα στοιχεία για το ποντάρισμα στα ματς της Κυριακής. Μέχρι τώρα λοιπόν ξεχωρίζει το "διπλό" της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,65 στο μονό αποδεκτό ματς με τη Μπόλτον.
Κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχω ενημέρωση για το ποντάρισμα, για τις αλλαγές αποδόσεων και για οτιδήποτε προκύψει. Όπως κάθε Κυριακή, θα δημοσιεύσω και το νέο κουπόνι, χωρίς βέβαια αποδόσεις, για να πάρετε μια πρώτη γεύση για τα ματς στα οποία θα ποντάρουμε από την Τρίτη έως την Πέμπτη. Φυσικά, ξεχωρίζουν οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.
Μπορείτε να στέλνετε και σχόλια σε κάθε θέμα που ανεβάζω στο blog και σε σύντομο χρόνο θα σας απαντήσω.

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΚΟΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OVER ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΞΑΣ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Με ένα σερί πάνω από 7,5 runs, το Τέξας, μας προσφέρει ένα πολύ καλό over για απόψε. Οι Ρέιντζερς τα κατάφεραν στα 8 από τα 11 τελευταία παιχνίδια τους και αφού μας πλήρωσαν την Πέμπτη, θα τους εμπιστευθούμε και σήμερα μέσα στο Σικάγο με αντίπαλο τους Γουάιτ Σοξ. Μία άλλη επιλογή μας έρχεται από το...

"ΒΟΥΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ!

Μεγάλη είναι η υποχώρηση της απόδοσης της Προυντέντε στο ματς με την Κρισιούμα. Τον "άσο" της τον έχω βάλει στο σημερινό σύστημα στη στήλη, στην "Γάτα". Ο ΟΠΑΠ άλλαξε την απόδοσή του, μετά από μεγάλο ποντάρισμα που δέχτηκε. Πλέον, ο "άσος" της Προυντέντε πληρώνει...

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Η Μπενφίκα είναι το στήριγμα στα βραδινά παιχνίδια, βάσει του πονταρίσματος που γίνεται, όμως πληρώνει μόλις 1,15 ο "άσος" της κόντρα στην Φεϊρένσε. Αξιοσημείωτο είναι το ποντάρισμα σε 2 καλές αποδόσεις...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ

Σε λίγο προτάσεις και για το μπέιζμπολ. Κερδίζει συνεχώς φίλους το μπέιζμπολ, αφού μοιράζει καλά κέρδη.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΜΑΤΣ

Σε λίγο θα αναφέρω τα νέα για το ποντάρισμα στους βραδινούς αγώνες. Μαζεύω τις τελευταίες πληροφορίες και θα σας ενημερώσω.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΣΕ 4 ΦΑΒΟΡΙ

Ο μεγαλύτερος τζίρος μέχρι τώρα στο κουπόνι γίνεται από 4 δυνατά φαβορί. Αργότερα θα σας ενημερώσω αναλυτικά για τα βραδινά παιχνίδια, αφού από το απόγευμα κορυφώνεται σε αυτά το ποντάρισμα. Στα ματς που γίνονται νωρίτερα τα πιο πολλά λεφτά έχουν δεχτεί οι "άσοι"...

ΨΗΛΑ ΚΑΙ Ο "ΑΣΟΣ" ΤΗΣ ΣΟΥΟΝΣΙ

Καλά λεφτά έχει πάρει μέχρι τώρα και ο "άσος" της Σουόνσι με απόδοση 2,00 κόντρα στην Γουίγκαν  σε τριπλό αποδεκτό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Το ρίσκο βέβαια στην δεύτερη μόλις αγωνιστική αυτού του πρωταθλήματος και μετά τις εκπλήξεις τις πρεμιέρας είναι μεγάλο.

ΤΖΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ "2" ΤΗΣ ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Ασυνήθιστα μεγάλο ποσό, για αμφίρροπο ματς της Μπουντεσλίγκα, δέχεται από το πρωί το "διπλό" της Καϊζεσλάουτερν κόντρα στην Κολωνία. Ξεπερνάει το 85% το ποντάρισμα! Το ματς είναι μονό αποδεκτό και αρχίζει στις 19:30. Ο ΟΠΑΠ πριν από λίγο έριξε την απόδοση...

Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΣΕ 42,21

Η ήττα της Ρόντα από Βααλβάικ "χάλασε" την τριάδα στην βασική πρόταση της Παρασκευής. Τα άλλα 2 σημεία, οι "άσοι" της Γκρόιτερ Φιρτ (1,50) και της Ναούτικο (1,50) πέρασαν, όμως πέσαμε πάνω στην γκέλα της Ρόντα. Στο ταμείο οδήγησε το σύστημα. Πέρασαν 4 σημεία, 2 "άσοι" και 2 "Χ" με καλές αποδόσεις. Η τετράδα έδωσε απόδοση 42,21. Τα σημεία που "έκατσαν" ήταν...

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΜΠΟΥΚ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων έχουν βγάλει αποδόσεις για τη Σούπερ Λίγκα, τόσο για τα ματς της πρώτης αγωνιστικής, όσο και για την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα. Φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο είναι ο...

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ -6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Οριστικά με αφαίρεση 6 βαθμών τιμωρείται η Αταλάντα για τη συμμετοχή της σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες. Η έφεση της ιταλικής ομάδας εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της Ιταλικής Λίγκας, απορρίφθηκε. Η Αταλάντα είναι στο κουπόνι του στοιχήματος. Παίζει με την Γκούμιο εντός έδρας σε αγώνα του κυπέλλου Ιταλίας.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ UNDER ΤΗΣ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Στο μονό αποδεκτό παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με την Βόλφσμπουργκ γίνεται σήμερα ο μεγαλύτερος τζίρος. Τα περισσότερα λεφτά έχει πάρει το under, το οποίο έχει πολύ καλή απόδοση 1,80. Στα σημεία, η ζυγαριά γέρνει στο "διπλό" (με 2,45) με ποσοστό 60% έναντι 20% του "άσου" (επίσης με 2,45). Είναι πάντως αμφίρροπο ματς. Πέρσι, ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Σχετικά καλό είναι το ποντάρισμα...

"ΕΣΠΑΣΑΝ" 12 ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ!

Πολλές ήταν οι παγίδες που είχε το Γιουρόπα Λιγκ. Μέτρησα 12 φαβορί με αποδόσεις έως 1,80 που "έσπασαν". Δύσκολα μπορούσε κάποιος να τις αποφύγει όλες. Έπεσα πάνω στη Σέλτικ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σιόν και "χάλασε" την τριάδα της βασικής πρότασης. Προηγουμένως είχαν περάσει οι "άσοι" της Λοκομοτίβ Μόσχας και της Μπεσίκτας.
Ας θυμηθούμε όμως τα 12 φαβορί που δεν κέρδισαν στα πρώτα ματς των πλέι οφ. Πρόκειται για 5 γηπεδούχες ομάδες...

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

11 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Έντεκα μονά αποδεκτά παιχνίδια έχει το νέο κουπόνι, ενώ σε ένα ματς αυτό της Ελσίνκι με την Ροβανιέμι έχει δοθεί προβάδισμα ενός γκολ στην φιλοξενούμενη ομάδα (ο "άσος" της Ελσίνκι πληρώνει 1,25). Την τελευταία στιγμή μπήκαν και αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας, οι οποίοι δεν υπήρχαν στο προκουπόνι.
Αναφέρω τις αποδόσεις των 11 μονών αποδεκτών αγώνων:

ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Στο 2,35 από 2,70 έριξε ο ΟΠΑΠ το "διπλό" της Σπάρτα Πράγας. Μειώθηκε στο 1,60 από 1,80 ο "άσος" της Αούστρια Βιέννης.

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΚΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ… CHISOX!

Ένα στα δύο ήταν χθες το ποσοστό της επιτυχίας μας. Την πατήσαμε από τους Τέξας Ρέιντζερς που κόλλησαν στο 4 και για μισό run χάσαμε το over. Το όριο δινόταν στα 7,5 και το ματς στο Λος Άντζελες έμεινε στο 3-4. Αντίθετα, στο Ντιτρόιτ επιβεβαιωθήκαμε και με το παραπάνω. Οι Τάιγκερ και οι Μινεσότα Τουίνς σκόραραν πολύ και το 5-6 πέρασε κατά πολύ το όριο του 8,5.
Τα σημερινά τιπς που έρχονται να προστεθούν στις προτάσεις της Γάτας είναι τρία over. Εκεί θα επικεντρωθούμε κατά κύριο λόγο. Θα αρχίσουμε από την Ατλάντα. Οι Μπρέιβς...

ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Μικρό είναι μέχρι τώρα το ποντάρισμα στα ματς των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε ποσοστό 70% παίζεται ο "άσος" της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Παναθηναϊκό με απόδοση 2,30. Στο 85% είναι ο "άσος" του ΠΑΟΚ με 1,65 κατά της Καρπάτι Λιβ. Στο 90% αυτός της ΑΕΚ με 1,35 κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΚΕ ΜΕ ΕΛΣΙΝΚΙ

Δυνατά και η Σάλκε. Παίζεται στα περισσότερα δελτία. Στο 1,50 είναι το "διπλό" της στο ματς με την Ελσίνκι κι είναι από τα σημεία που έχουν "φορτωθεί" περισσότερο στο σημερινό κουπόνι.

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ

Πολλά λεφτά και στην Τότεναμ κόντρα στην Χαρτς. Στο 1,55 το "διπλό" της. Ξεπερνάει το 90% το ποντάρισμα.

ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ "ΔΙΠΛΟ" ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Δυνατό ποντάρισμα στο "διπλό" της Σπάρτα Πράγας κόντρα στην Βασλούι με απόδοση 2,70. Παίζεται σε ποσοστό κοντά στο 85%! !

ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ BLOGGER

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΧΩΡΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Η απεργία των ποδοσφαιριστών στην Ισπανία ανέβαλε την πρεμιέρα της Πριμέρα και της Σεκούντα Ντιβιζιόν. Έτσι, το νέο κουπόνι δεν θα έχει Ισπανικούς αγώνες. Παραθέτω όλα τα παιχνίδια του και θα σας ενημερώσω για τα μονά αποδεκτά και ότι άλλο αξιοσημείωτο προκύψει μόλις βγουν οι αποδόσεις:

"ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το δυνατό σημείο στα αποψινά παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο "άσος" της Μπάγερν κόντρα στην Ζυρίχη, όμως πληρώνει μόλις 1,10 και πρέπει να μπει σε τριάδα. Παίζεται σε αρκετά δελτία, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε με τόσο χαμηλή απόδοση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το σημείο που "φορτώνεται" κι έχει φτάσει σε ποσοστό 94% είναι ο "άσος" της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απόδοση 1,55 κόντρα στη Μάλμε. Πρέπει κι αυτός να μπει σε τριάδα. Μονό αποδεκτό είναι...

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΤΑ 2 OVER ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΝΤΙΤΡΟΪΤ, ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Καλησπέρα σε όλους! Από σήμερα μπαίνουμε στο blog του "Ματσωμένου" και με κάποια tips από το κουπόνι του baseball. Με ορισμένες προτάσεις από πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για τους αγώνες της ημέρας.
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με παιχνίδια της «Γάτας» από την εφημερίδα. Είτε του ποδοσφαίρου είτε του baseball διότι επιτρέπεται στον ΟΠΑΠ ο συνδυασμός.
Για σήμερα βλέπουμε δύο over. Το ένα...

ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Μετά την Δευτέρα, πέρασε και την Τρίτη η τριάδα της βασικής πρότασης, με τους "άσους" της Άρσεναλ (1,40), της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1,55), της Ουν. Κατόλικα (1,35) και συνολική απόδοση 2,93.
Το ταμείο ήταν διπλό, αφού πέρασε και η τετράδα στο σύστημα, που πλήρωσε 27,97. "Έκατσαν"...

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ

Πλησιάζει το 90% το ποντάρισμα στον μονό αποδεκτό "άσο" της Άρσεναλ κόντρα στην Ουντινέζε με απόδοση 1,40. Έχει πάρει τα περισσότερα χρήματα αυτό το σημείο από το σημερινό κουπόνι. Ακολουθεί ένας άλλος "άσος" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος όμως πρέπει να μπει σε τριάδα. Πρόκειται για τον "άσο"...

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Μεγάλο είναι το σημερινό κουπόνι, με τα 5 ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Χρειάζονται προσοχή οι Αγγλικοί αγώνες. Μη ξεχνάτε ότι τα πρωταθλήματα βρίσκονται στο ξεκίνημά τους. Βλέπετε πόσες εκπλήξεις γίνονται κάθε μέρα. Αργότερα θα αναφέρω το ποντάρισμα που γίνεται στα σημερινά παιχνίδια. Σε ποια σημεία δηλαδή πέφτουν τα μεγαλύτερα ποσά. Οι προτάσεις είναι οι εξής:

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ως φαβορί, όπως άλλωστε αναμενόταν, δόθηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στα πρώτα τους παιχνίδια στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία μπορούν να παιχτούν και μόνα τους. Ο "άσος" της ΑΕΚ, στο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας, πληρώνει 1,35 (το "Χ" 3,75 και το "διπλό" 7,00). Ο ΠΑΟΚ έχει απόδοση 1,65 κόντρα στην Καρπάτι Λιβ, με το "Χ" στο 3,40 και το "διπλό" στο 4,00. Αντίθετα με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είναι ...

Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Με μεγάλη διαφορά προηγείται ο "άσος" της Μάντσεστερ Σίτι στο σημερινό ποντάρισμα, παρότι έχει πολύ χαμηλή απόδοση, μόλις 1,20. Έχει παιχτεί ήδη, σε ποσοστό πάνω από 90%. Παίζεται στα περισσότερα δελτία.
Στην πρεμιέρα πάντως της Πρέμιερ Λιγκ έχουν γίνει αρκετές εκπλήξεις και από τα φαβορί κέρδισε μέχρι τώρα μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απομένει να δούμε αν θα ξεκινήσει με το δεξί και η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ.
Τα άλλα 2 σημεία που παίζονται αρκετά δυνατά σήμερα είναι...

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ

Μόλις 8 παιχνίδια έχει το σημερινό κουπόνι. Τα 6 πρέπει να μπουν σε τριάδες και τα 2 μπορούν να παιχτούν και σε δυάδες. Σε όλα επιτρέπεται το ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα. Αναλυτικά, οι προτάσεις:

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG

Η "Γάτα" δεν θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα και την Τρίτη. Στο blog όμως θα έχω προγνωστικά και για τις 2 μέρες. Την Δευτέρα θα ανεβάσω τις προτάσεις για τα 8 παιχνίδια της ημέρας. Την Τρίτη θα έχω στο blog την βασική πρόταση, το σύστημα, τα under και over και το σύστημα για ... ειδικούς για τα 63 πρώτα παιχνίδια (όσα γίνονται την Τρίτη) του νέου κουπονιού. Παραθέτω και όλα τα ματς που θα έχει το νέο κουπόνι για να πάρετε μια πρώτη γεύση. Ξεχωρίζουν οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Το "διπλό" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,35 προηγείται στο ποντάρισμα των αγώνων της Κυριακής. Στην πρεμιέρα, η Μάντσεστερ παίζει εκτός έδρας με την Γουέστ Μπρομ. Συνήθως κερδίζει εύκολα σε αυτό το γήπεδο. Εντύπωση προκαλεί...

"ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ" Η ΦΟΥΛΑΜ!

Ο "άσος" της Φούλαμ στο ματς με την Άστον Βίλα έχει δεχτεί μέχρι τώρα το μεγαλύτερο ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι. Στο 1,95 είναι η απόδοσή του, η οποία είναι πιθανό να πέσει αν συνεχίσει να δέχεται μεγάλα ποσά.
Μεγάλος τζίρος γίνεται και με τον "άσο" του 1,40 της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Σάντερλαντ. Ξεπερνάει το 85% το ποντάρισμα. Καλά λεφτά έχουν πέσει και στον "άσο" της ΚΠΡ κατά της Μπόλτον. Στο 2,20 είναι η απόδοσή του.
Στην Γερμανία ...

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ!

Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που μοιράζει κέρδη. Καλά λεφτά δίνει και το μπέιζμπολ. Η "Γάτα" κάθε μέρα έχει μία σελίδα με προτάσεις για τους αγώνες του αμερικάνικου μπέιζμπολ. Την Πέμπτη τα κέρδη ήρθαν και από το πρωτοσέλιδο. Πέρασαν οι Νιου Γιορκ Γιάνκις με 1,50 που ... άρεσαν και το under στο μονό αποδεκτό ματς Νιου Γιορκ Μετς-Σαντ Ντιέγκο Πάντρες με απόδοση 1,80. Θυμίζω το πρωτοσέλιδο:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Οι πρεμιέρες των πρωταθλημάτων συχνά κρύβουν εκπλήξεις. Όμως στην περίπτωση του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, που ξεκινάει σήμερα με το ματς Ζιλ Βιθέντε-Μπενφίκα, δεν φαίνεται να φοβίζει η πρεμιέρα, τους παίκτες του στοιχήματος. Κι αυτό, γιατί μέχρι τώρα έχει παιχτεί σε ποσοστό 97% το "διπλό" της Μπενφίκα, το οποίο πληρώνει 1,35. Στα υπόλοιπα παιχνίδια...

ΤΡΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΑΤΣ!

Μόλις 3 παιχνίδια είχε το κουπόνι την Πέμπτη, αλλά ήταν αρκετά για να δώσουν καλά κέρδη. Το ταμείο ήταν τριπλό! Πέρασαν η τριάδα της βασικής πρότασης, η δυάδα στο σύστημα για ... ειδικούς και η δυάδα με τα under και over. Οι αποδόσεις ήταν πολύ καλές. Η βασική πρόταση πλήρωσε 11,56 με...

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΤΑ 11 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΑΤΣ

Έντεκα μονά αποδεκτά παιχνίδια έχει το νέο κουπόνι, ανάμεσά τους και το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Είναι αρκετά μεγάλο το κουπόνι, αφού ξεκινάνε κι άλλα πρωταθλήματα, η Πρέμιερ Λιγκ, η Κόνφερενς και η Πορτογαλία. Παραθέτω τις αποδόσεις των 11 αγώνων που μπορούν να παιχτούν και μόνοι τους.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΤΕΝΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ

Αναβλήθηκε το ματς της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Τότεναμ και την Έβερτον με απόφαση που πήρε η Αγγλική Ομοσπονδία, λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στο Λονδίνο. Το βράδυ θα εξετάσει τις περιπτώσεις άλλων 9 αγώνων, από όλες τις κατηγορίες, που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν, το Σάββατο, στο Λονδίνο. Ανάμεσά τους είναι...

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Με την επιστροφή από τις διακοπές ήρθε και το πρώτο ταμείο. Πέρασε ο μονός αποδεκτός "άσος" της Εθνικής Νέων ΝΙΓΗΡΙΑΣ με απόδοση 2,05 κόντρα στην Αγγλία, για τον οποίο σας ενημέρωσα χτες το απόγευμα ότι είχε παιχτεί πολύ δυνατά. Κάθε μέρα...

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Μεγάλο είναι το νέο κουπόνι με πολλές επιλογές. Παραθέτω όλα τα ματς που θα γίνουν από την Παρασκευή έως την Δευτέρα. Θυμίζω ότι κανονικά αυτή την Δευτέρα θα έχω προγνωστικά στο blog. Αναλυτικά, όλα τα παιχνίδια του τετραήμερου:

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΝΙΓΗΡΙΑΣ!

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ποντάρισμα στον μονό αποδεκτό "άσο" της Εθνικής ομάδας Νέων της ΝΙΓΗΡΙΑΣ κόντρα στην Αγγλία. Ξεπερνάει το 90% και πληρώνει πολύ καλά. Στο 2,05 είναι η απόδοσή του. Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Επιστροφή από τις διακοπές με γεμάτες μπαταρίες. Από σήμερα θα τα λέμε και πάλι κάθε μέρα για τα ματς του στοιχήματος.
Η εποχή δεν είναι και η καλύτερη κι ας έχουν ξεκινήσει πολλά πρωταθλήματα. Οι πρώτες αγωνιστικές πάντα κρύβουν παγίδες.
Σε λίγο θα αναφέρω τα ματς από το σημερινό κουπόνι με το μεγαλύτερο ποντάρισμα. Θα σας ενημερώσω και για το νέο κουπόνι. Φυσικά κάθε Δευτέρα...