horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΝΟΙΞΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 2,10 Η ΠΟΡΤΟ

Με το ... καλημέρα έγινε η πρώτη αλλαγή αποδόσεων σε αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ. Το "διπλό" της ΠΟΡΤΟ έπεσε από το 2,25 στο 2,10. Το ματς δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, μετά την νίκη της ΠΟΡΤΟ με 5-1 στο πρώτο παιχνίδι στο "Ντραγκάο". Όμως κάτι ανάλογο....


... είχε συμβεί και τις 2 προηγούμενες μέρες με τα "διπλά" της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, που παρότι ήταν εξασφαλισμένη η πρόκριση "φορτώθηκαν" με μεγάλα ποσά. Και τα 2 πέρασαν με 0-1 και έχασαν πολλά λεφτά οι ανά τον κόσμο διοργανωτές του στοιχήματος.
Ο ΟΠΑΠ και στις 2 περιπτώσεις υποχρεώθηκε να αλλάξει 2 φορές τις αποδόσεις για να προφυλαχτεί. Για να μην γίνουν τα ίδια σήμερα με την ΠΟΡΤΟ, φρόντισε να ρίξει από νωρίς την απόδοσή της.
Για το ποντάρισμα που γίνεται τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και στα υπόλοιπα του Γιουρόπα Λιγκ, θα σας ενημερώσω αργότερα όταν θα έχω πιο σαφή εικόνα.
Τις προηγούμενες μέρες βοήθησαν πολύ οι πληροφορίες με τον τζίρο, όχι μόνο για τα 2 "διπλά" της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και της ΡΕΑΛ, αλλά και για το ανεβασμένο ποντάρισμα στην ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ., καθώς και για την "αλλαγή δεδομένων για τη ΣΑΛΚΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου