horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΕΣΙΑ

Το έγραψα στην "ΓΑΤΑ" ότι ο "άσος" της ΜΠΡΕΣΙΑ κόντρα στη ΜΠΟΛΟΝΙΑ ξεκίνησε από το 2,00 την Δευτέρα κι έφτασε να παίζεται στο 1,35. Τον έβαλα και στην τριάδα της βασικής πρότασης με τους "άσους" της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (1,35) και της ΛΙΛ (1,30). Η τριάδα πλήρωσε 2,37 και πέρασε πολύ εύκολα.
Ορισμένοι όμως την πληρώθηκαν με ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, συγκεκριμένα 2,67 αφού ο ΟΠΑΠ ανέβασε την απόδοση του "άσου" της Μπρέσια από το 1,35 στο 1,50. Η αλήθεια είναι ότι το 1,35 ήταν από τις χαμηλότερες αποδόσεις που υπήρχαν.
Όμως οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Μπρέσια κέρδισε εύκολα την αδιάφορη βαθμολογικά Μπολόνια, με την οποία έχει καλές σχέσεις. Ο "άσος" της Μπρέσια ήταν από τα σημεία που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ποντάρισμα, όπως επισήμανα κι από το blog, την Παρασκευή, στο άρθρο για το "που παίζονται τα περισσότερα λεφτά".
Ένα άλλο σημείο από την Ιταλία, που ήδη έχει δεχτεί πολύ μεγάλο ποντάρισμα είναι ο "άσος" της ΠΑΡΜΑ στο παιχνίδι με την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Μπάρι, η οποία όμως στην τελευταία της έξοδο έκανε την έκπληξη και πήρε το 1-1 από τη Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου