horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ο ΤΖΙΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ CLASSICO

Πολλές φορές βοηθάνε οι πληροφορίες για τον μεγαλύτερο τζίρο. Σε ποια σημεία δηλαδή, παίζονται μεγάλα ποσά. Βλέπετε ότι συνέχεια ενημερώνω γι' αυτά τα παιχνίδια. Δεν περνάνε όλα, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις "κάθονται" αυτά τα σημεία. Θυμίζω ότι....

... την Τρίτη παίχτηκαν "τρελά" ποσά στη ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, την Τετάρτη στη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, την Πέμπτη στην ΠΟΡΤΟ. Πέρασαν και τα 3 αυτά "διπλά" κι έγιναν από 2 αλλαγές αποδόσεων.
Την Παρασκευή έγραψα για τους 2 "άσους" με το μεγαλύτερο ποντάρισμα, της ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ και της ΜΑΪΝΤΖ. Πέρασαν και οι 2. Σωστές ήταν και οι αλλαγές αποδόσεων του ΟΠΑΠ, με ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ, ΛΑΒΑΛ, ΚΙΛΜΕΣ.
Πάμε όμως στο σημερινό κουπόνι, το οποίο είναι "καθαρό" μέχρι τώρα αλλά είναι βέβαιο ότι θα γίνουν αλλαγές αποδόσεων. Στο ντέρμπι κυπέλλου του Μάντσεστερ και το ισπανικό classico παίζονται αυτή την ώρα τα περισσότερα λεφτά.
Πλησιάζει το 80% το ποντάρισμα στο "διπλό" της ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ με τη ΣΙΤΙ στο 15%. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ είναι στο 70% με την ΡΕΑΛ στο 20%. Περισσότερα για τους τζίρους, όταν θα είναι πιο ξεκάθαρη εικόνα για κάποια παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου