horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ

Με έκπληξη ξεκίνησε το Κόπα Αμέρικα, το 1-1 της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ με την ΒΟΛΙΒΙΑ. Για το στοίχημα το ματς δεν ήρθε "Χ" αλλά "διπλό", αφού είχε δοθεί προβάδισμα ενός γκολ στην Βολιβία. Το "διπλό" πλήρωσε 7,00!
Η Βολιβία με το τακουνάκι του Ρόγιας, αιφνιδίασε την άμυνα της Αργεντινής κι έκανε το 0-1 στο 48'. Έχασε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ για να προηγηθεί με 0-2 και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι.
Το ματς άλλαξε όταν μπήκε ο Αγκουέρο, ο οποίος αναστάτωσε την άμυνα της Βολιβίας και με ένα εκπληκτικό εν κινήσει σουτ ισοφάρισε 1-1 στο 76'. Άξιζε το ξενύχτι έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.
Επιβεβαιώνεται πάντως αυτό που γράφω στη σημερινή στήλη στη "Γάτα",
φυσικά μη γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Αργεντινής, αναφερόμενος στο 1,10 του "άσου" της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: όσο χαμηλές αποδόσεις δεν αξίζουν να παιχτούν. Και θυμηθείτε ότι στο Κόπα Αμέρικα θα γίνουν εκπλήξεις. Δεν πρόκειται να περνάνε όλα τα φαβορί. Ούτε είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές των ομάδων, όσο δείχνουν οι αποδόσεις".
Η πρώτη έκπληξη λοιπόν έγινε και περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια. Σχετικά με τον τζίρο, το μεγαλύτερο ποντάρισμα δέχεται ο "άσος" της ΧΙΛΗΣ με απόδοση 1,40 στο ματς της Δευτέρας με το Μεξικό. Δυνατά παίζονται σήμερα η ΚΟΛΟΜΒΙΑ (1,25) κόντρα στην Κόστα Ρίκα και αύριο η ΒΡΑΖΙΛΙΑ (1,10) κατά της Βενεζουέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου