horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ 2,15 ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ

Πόσο θα συνεχιστεί το σερί; Πάμε για νέες επιτυχίες, καθώς είμαστε «καυτοί» και σε αυτές τις περιπτώσεις οι οιωνοί μας οδηγούν ακόμα και σε επιλογές με ρίσκο. Όπως θα πράξουμε σήμερα!
Πρώτη επιλογή μας είναι το Χιούστον, αν και μετράει 23 νίκες σε 65 εντός έδρας παιχνίδια. Παρά το αρνητικό ρεκόρ που τους οδηγεί στην άβυσσο, οι Άστρος παίζουν καλά. Γι’ αυτό μοίρασαν τις νίκες (2-2) στο Σαν Φραντσίσκο με τους Τζάιαντς. Αλλά εξίσου άσχημα παίζει και το Πίτσμπουργκ. Πάει στο «Μίνιουτ Μέιντ Παρκ» με 22 ήττες στα τελευταία 29 παιχνίδια. Ο πίτσερ του Χιούστον Ουάντι Ροντρίγκεζ έχει...

τα πάνω του και τα κάτω του στις τελευταίες έξι συμμετοχές του. Από την άλλη, όμως, βρίσκεται ο Ρος Όλεντορφ που επέστρεψε την περασμένη Τρίτη και εκτέθηκε από τους μπάτερ του Μιλγουόκι με 7 run και 11 χτυπήματα σε 5 περιόδους στην ήττα των Πειρατών από τους Μπρούερς με 4-11!
Συνεχίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα που είναι η Αριζόνα με 6 σερί νίκες. Όλοι οι πίτσερ τους έχουν 0,66 μέσο όρο (ERA) και ο Ντάνιελ Χάνσον θέλει να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί που μοιάζει εξωπραγματικό. Απέναντί του θα βρει τον Άλεξ Γουάιτ, ένα νεαρό και άπειρο με πολύ κακό ντεμπούτο κόντρα στο Κολοράντο έδωσε 5 run σε 6 περιόδους.
Τελευταία επιλογή μας το Σαν Ντιέγκο παρά τις 4 σερί ήττες. Η παρουσία του Κλέιτον Κέρσον στους Ντόντζερς θα έστρεφε το χέρι μας στο LA. Αλλά το 2,15 μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστικό και μας καθοδηγεί στην ανάληψη του ρίσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου