horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ... ΤΥΦΩΝΑ ΑΪΡΙΝ!

Έχουμε επιλέξει τρία ματς, με ελπίδα αρχικά να μην επηρεαστούν οι αγώνες από τον τυφώνα Αϊρίν που χτυπάει τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα αρχίσουμε απόψε από τη Βοστόνη. Ως αουτσάιντερ εμφανίζεται το Όκλαντ, αλλά οι Ατλέτικ μετράνε 36 run σε 4 ματς. Οι Σοξ ποντάρουν πολλά στον πίτσερ του Όκλαντ, τον Γκιγιέρμο Μοσκόσο, ο οποίος προέρχεται από κακό μέσο όρο, καθώς μετράει 6,46 στα εκτός έδρας ματς και θα του κάνουν δύσκολη τη ζωή. Άρα, πάμε για το over.
Στο Τορόντο, οι Μπλου Τζέις...
θα κλείσουν την οροφή στο «Ρότζερς Σέντερ» εάν αυτό καταστεί αναγκαίο.  Η Τάμπα Μπέι μπορεί να τα καταφέρει, καθώς εκτός έδρας λάμπουν οι Ρέις, όπως αποδείχθηκε με το χθεσινό 1-6 μέσα στο Τορόντο. Στηριζόμενοι κυρίως στον Τζέιμς Σιλντς.
Η Αριζόνα έχει βρει ρυθμό μετά τις 6 σερί ήττες. Μετράνε πλέον 4 νίκες στη σειρά και κόντρα στο Σαν Ντιέγκο μπορούν  να τις κάνουν 5. Ο Τζον Σάντερς, άλλωστε, κατάφερε στις 26 Ιουνίου και περιόρισε το Σαντ Ντιέγκο σε ένα run και έτσι οι Ντάιμοντς επικράτησαν εκείνο το βράδυ με 6-1 επί των Πάδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου