horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Κυνηγάμε την επιστροφή μας στις επιτυχίες. Με βασικό χαρτί μας τις 8 σερί νίκες που επιδεικνύει η Αριζόνα, η οποία πάει να καθαρίσει την 1η θέση στην περιφέρειά της. Ο ρούκι των Ντάιμοντς Ροκ Κολμέντερ με το τόμαχοκ ρίψη αποδεικνύεται δυναμίτης στο «Τσέις Φιλντ» και έχει επιτρέψει μόνο 5 run στις προηγούμενες 4 εμφανίσεις της. Άρα, η Αριζόνα πάει για την 9η νίκη της.
Το Πίτσμπουργκ...
δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ηττήθηκαν στο «Μίνιουτ Μέιντ Παρκ» χωρίς ανταγωνισμό και έτσι το αρνητικό ρεκόρ τους είναι πλέον 24 ήττες στα τελευταία 30 ματς, ενώ με στάρτερ τον Τζέιμς Μακ Ντόναλντ μετράει μόνο μία νίκη από τις 25 Ιουλίου και 5 ήττες.
Σε αντίθεση με τον Τζ Έι Χαπ των Άστρος προέρχεται από πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στους Τζάιαντς με 1 run και 4 χτυπήματα σε 6 περιόδους την προηγούμενη Παρασκευή.
Για 3η επιλογή, κυρίως για εκείνους που θέλουν να παίξουν σύστημα με δυάδες και τριάδα θα βάλουμε την έκπληξη του Όκλαντ. Φυσικά είναι φαβορί το Κλίβελαντ, αλλά αν οι Αθλέτικς έχουν μία πιθανότητα να νικήσουν μέσα στο σπίτι των Ίντιανς, αυτό μπορεί να συμβεί με πίτσερ τον Ρίτς Χάρντεν, ο οποίος θα εμφανιστεί απόψε. Και σε τελική ανάλυση το 2,15 για ζητούμενα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.
Βασική δυάδα
626. 1
628. 1
Προσθήκη για ζητούμενα
619. 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου