horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ

Μερικές φορές αναλαμβάνεις ένα ρίσκο και την πατάς! Όπως την πάθαμε κι εμείς με το Σαν Ντιέγκο. Ήταν βέβαια ελκυστικό το 2,15 μέσα στο Λος Άντζελες. Αλλά οι Ντότζερς μας άφηναν με τη χαρά στο στόμα.
Το μπαράζ από τις αναβολές των αγώνων, λόγω του τυφώνα Αϊρίν, μας προσφέρει ένα σημείο, καθώς αποδεικνύεται θετικό για την ΑΤΛΑΝΤΑ. Ξεκουράστηκαν οι αναπληρωματικοί πίτσερ στο τριήμερο ρεπό και έγινε το σχετικό ροτέισον. Έτσι, αναμένεται...
να πληρώσει τα «σπασμένα» η Ουάσινγκτον, η οποία προέρχεται από 6 σερί ήττες και λογικά θα περάσει δύσκολες ώρες στο «Τάρνερ Φιλντ».
Ο βασικός πίτσερ της Ατλάντα Γέιρ Γιούργενς άλλωστε, αναζητά μία μεγάλη εμφάνιση παραμένει μακριά από την καλή κατάστασή του από το All star game. Πρόσφατα επέτρεψε 8 χτυπήματα, έστω και αν αυτά δεν αυτά δεν μετατράπηκαν σε run από τους Σικάγο Καμπς.
Επειδή, όμως, και ο Λιβάν Χερνάντεζ έχει χάσει τον δρόμο του, η Ουάσινγκτον δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή τύχη.
Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται από το ΧΙΟΥΣΤΟΝ. Οι Άστρος μας δικαίωσαν και θα τους εμπιστευθούμε. Κοντράρονται, άλλωστε, με τους Πειρατές του Πίτσμπουργκ, το οποίο προέρχεται από 23 ήττες στα τελευταία 30 παιχνίδια και ο Τσάρλι Μόρτον μοιάζει με φάντασμα. Κόντρα στο Σεντ Λιούις, στην τελευταία παρουσία του, επέτρεψε 5 run και 9 χτυπήματα μόλις σε 4 περιόδους. Σε αντίθεση με τον Χένρι Σόσα, ο οποίος δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Ως τρίτη επιλογή, αν θέλετε να παίξετε σύστημα, μπορείτε να βάλετε τον άσο του ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ. Οι Τζάιαντ παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του Ματ Γκάρζα, ο οποίος θα ‘ναι ο βασικός πίτσερ των Καμπς, το 1,65 μοιάζει πολύ καλό.

Βασική επιλογή
603. ΑΤΛΑΝΤΑ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ         1            1,45
608. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ       1            1,85

Εναλλακτική προσθήκη για σύστημα
614. ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΖΙΣΚΟ – ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΜΠΣ            1            1,65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου