horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΚΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ… CHISOX!

Ένα στα δύο ήταν χθες το ποσοστό της επιτυχίας μας. Την πατήσαμε από τους Τέξας Ρέιντζερς που κόλλησαν στο 4 και για μισό run χάσαμε το over. Το όριο δινόταν στα 7,5 και το ματς στο Λος Άντζελες έμεινε στο 3-4. Αντίθετα, στο Ντιτρόιτ επιβεβαιωθήκαμε και με το παραπάνω. Οι Τάιγκερ και οι Μινεσότα Τουίνς σκόραραν πολύ και το 5-6 πέρασε κατά πολύ το όριο του 8,5.
Τα σημερινά τιπς που έρχονται να προστεθούν στις προτάσεις της Γάτας είναι τρία over. Εκεί θα επικεντρωθούμε κατά κύριο λόγο. Θα αρχίσουμε από την Ατλάντα. Οι Μπρέιβς...
υποδέχονται τους «Γίγαντες» του Σαν Φραντίσκο. Οι Τζάιντς πήραν τα ξημερώματα το διπλό, αλλά η διαφορά τους παρέμεινε στις 5 νίκες. Πρόκειται πάντως για ομάδες που σκοράρουν πολύ και στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους ξεπέρασαν το όριο και το σημερινό των 7,5 μοιάζει μικρό!
Θα προσθέσουμε το Σικάγο με το Κλίβελαντ. Γενικά πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν πολύ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Με αποκορύφωμα το 16-16 στις 7 Μαρτίου. Αλλά και στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους τα σκορ ήταν 1-4 (το μοναδικό under), 7-7 και 8-2.Θα κλείσουμε με το over στην αναμέτρηση Όκλαντ Αθλέτικς – Τορόντο Μπλου Τζέις. Οι Καναδοί άφησαν το Σιάτλ και ταξίδεψαν στο Όκλαντ με στόχο να συνεχίσουν το σερί τους. Είναι «καυτοί», καθώς στα 10 τελευταία παιχνίδια τους μετρούν καλύτερο συντελεστή ακόμα και τη Βοστόνη και τη Νέα Υόρκη. Σκοράρουν πολύ και μπορούν να ξεπεράσουν το όριο των 7,5 με ένα σκορ 5-4 ή 4-5!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου