horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ,ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΛΟΓΩ ΤΟΥ SWEEP

Μετά το «τρία στα τρία» του Σαββάτου, αρχίζουμε να χτίζουμε ένα αξιόλογο σερί. Αλλά θα ψάξουμε να βρούμε παιχνίδια στις άλλες πλευρές των ΗΠΑ για να μην επηρεαστούν οι προτάσεις μας από τον τυφώνα Αϊρίν. Με αρχή από το Σινσινάτι.
Οι Ρεντς συνεχίζουν να βελτιώνονται. Το απέδειξαν με το 6-3 επί της Ουάσινγκτον και θέλουν να σκουπίσουν τη σειρά. O Τζόνι Κουέντο, άλλωστε, οδηγεί τους πίτσες της Νάσιοναλ με ERA 2.03 και μπορεί να τους βοηθήσει σημαντικά για άλλη μία νίκη.
Κόντρα θα έχει τον Τζόρνταν Ζίμερμαν στην τελευταία εμφάνιση της χρονιάς, διότι πλησιάζει το όριο των 160 περιόδων μετά το όριο που του έβαλαν όταν εγχειρίστηκε στον αγώνα.
Το «Ρότζερ Σέντερ» προστατεύει τον κόσμο. Για τους Μπλου Τζέις...
η έννοιά τους, όμως, είναι οι Τάμπα Μπέι που πάνε για sweep. Η επίθεση των Ρέις ξύπνησε στο Τορόντο με 6 run κάθε μέρα στο Τορόντο χάρη στον Ντέιβιντ Πράις, ο οποίος βρίσκεται σε καλή φόρμα με τρεις σερί εξαιρετικές εμφανίσεις. Επέτρεψε μόνο 3 run συνολικά και με φοβερή παράδοση κόντρα στους Μπλου Τζέις. Σε αντίθεση με τον Μπράντον Μόροου που προέρχεται από τη χειρότερη εμφάνισή του, καθώς επέτρεψε 6 run και 11 χτυπήματα σε 5 περιόδους κόντρα στο Κάνσας στην ήττα του Τορόντο με 4-6
Οι Ντότζερς παρουσιάζονται ως διεκδικητές του τίτλου με 5 νίκες απέναντι σε μέτριους αντιπάλους, αλλά επί της ουσίας δεν έχουν κερδίσει έδαφος και η Αριζόνα παραμένει επικεφαλής. Ο Τζούλιους Τσακίν θα τους βάλει φρένο για λογαριασμό του Κολοράντο. Έχει, άλλωστε, κυριαρχήσει απέναντι στους Ντότζερς με μόλις 3 run και 11 χτυπήματα σε 21 περιόδους για τα τρία ματς εναντίον τους.
Παίζουμε, λοιπόν, Σινσινάτι, Τάμπα Μπέι και Κολοράντο. Για να προσφέρουμε άλλη μία ευκαιρία για κέρδη στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου