horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΒΑΣΗ Η ΑΤΛΑΝΤΑ, ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΣΑΣ

Αν και οι Ντόντζερς παίζουν καλά το τελευταίο διάστημα, δύσκολα θα τα βγάλουν πέρα στην Ατλάντα. Οι Μπρέιβς είναι η ομάδα με το τρίτο καλύτερο ρεκόρ στους εντός έδρας αγώνες και ο Μπράντον Μπότσι παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκληρός το τελευταίο διάστημα.
Οι Τάμπα Μπέις υποδέχονται υποδέχονται τους Όριολς από τη Βαλτιμόρη. Από τις 29 του περασμένου Σεπτέμβρη και έπειτα από 9 αγώνες, οι Ρέις μετρούν μόνο μία νίκη, καθώς οι Μπάλτιμορς...
μοιάζουν με τον κακό δαίμονά τους. Παρά το καλό σερί των τελευταίων 10 αγώνων τους, όμως, οι Όριολς εξακολουθούν και βρίσκονται στον πάτο του βαρελιού ως η ομάδα με το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στο MLB.
Με τον Μπρους Τσεν το Κάνσας μπορεί να επικρατήσει επί των Ίντιανς του Κλίβελαντ. Ο στάρτερ των Ρόγιαλς τα έχει καταφέρει στο παρελθόν τρεις φορές και αυτός είναι ο λόγος της επιλογής του.
Πάμε, λοιπόν, με Ατλάντα, Τάμπα Μπέι και Κάνσας Σιτι. Ως τέταρτη επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν σύστημα μπορούμε να βάλουμε τον άσο των Λος Άντζελες Έιντζελς. Με τον Τζέρεντ Γουίβερ να είναι σαφώς πιο έμπειρος από τον Καρλ Παβάνο των Τουίνς και μπορεί να γείρει την πλάστιγγα προς την πλευρά των Αγγέλων.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
607. 1
605. 1
609. 1
Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
611. 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου