horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ "ΔΙΠΛΑ" ΣΤΗ ΣΚΟΤΙΑ

Σε αρκετά παιχνίδια στις "μικρές" κατηγορίες της Σκοτίας είναι φαβορί οι φιλοξενούμενες ομάδες. Συνήθως, οι αποδόσεις είναι καλές και αρκετές φορές περνάνε φαβορί που πληρώνουν λίγο πάνω ή λίγο κάτω από 2,00. Δεν παύουν να έχουν ρίσκο αυτά τα πρωταθλήματα και δεν πρέπει να ποντάρουμε μεγάλα ποσά. Βλέπω ότι ήδη το "διπλό" της...
Στενχάουσμιουρ, στην δεύτερη κατηγορία, έχει υποχωρήσει σε ορισμένα γραφεία στοιχημάτων και κάτω από το 1,90 που το δίνει ο ΟΠΑΠ. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη και θα βρει με αρκετά προβλήματα την Άλμπιον Ρόβερς.
Στην τρίτη κατηγορία, η Αννάν Αθλέτικ μπορεί να προέρχεται από την ήττα 4-2 από την Στανράερ, αλλά παραμένει στην κορυφή και θα πάει για το "διπλό" (1,85) στην έδρα της Μπέργουικ.
Στην πρώτη κατηγορία, η Μόρτον οδηγεί την κούρσα κι έχει και καλή παράδοση με 3 νίκες στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Κουίν Οφ Σάουθ. Μόνο που το "διπλό" της εδώ το έχουμε στο 2,05 και ο μέσος όρος στα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων είναι στο 2,25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου