horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

Παράσταση… τρόμου τα ξημερώματα, με τα σημεία που είχαμε προτείνει να σπάνε και το τρία στα τρία, που κάναμε το περασμένο Σάββατο και την προηγούμενη Κυριακή αρχίζει να ξεθωριάζει.
Για σήμερα υπάρχουν κάποια αουτσάιντερ που χρειάζονται ψάξιμο και… τόλμη.
Το Πίτσμπουργκ νίκησε χθες 3-1 τους Καμπς στο «Ρίλεϊ Φιλντ» και ξεκινάει με πίτσερ τον Κέισι Κόλεμαν, που προέρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις. Ο Ρος Ολεντορφ που ξεκινά για τους γηπεδούχους...
ήταν ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό και η νίκη των Πάιρετς έχει απόδοση 1,90.
Το Σεντ Λούις μόλις ανέκτησε κάποιες ελπίδες για πλέιο οφ, τα έκανε πάλι… μούσκεμα χάνοντας στην έδρα του από το Σινσινάτι. Η λογική λέει ότι θα προχωρήσει σε ροτέισον σήμερα με τον Γκαρσία να μην έχει καλή παρουσία στα τρία τελευταία ματς που βρέθηκε βασικός πίτσερ. Αντίθετα, οι «ρεντς» θα ξεκινήσουν με τον Μπέιλι που ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Φιλαδέλφεια και το «διπλό» πληρώνει 2,10!
Εύκολη νίκη για το Μιλγουόκι στο Χιούστον χθες με 8-2. Ήταν η έβδομη σερί νίκη των Μπρούερς επί των Άστρος. Σήμερα ξεκινούν με τον Κρις Νάρβεσον, ο οποίος το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιβεβαιώσει την κεκτημένη ταχύτητα των Μπρούερς. Νέα νίκη τους θα πληρώσει με 1,75. 
Η ΠΡΟΤΑΣΗ 
616. ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΜΠΣ-ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΪΡΕΤΣ       2  1,90
620. ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΚΑΡΤΙΝΑΛΣ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ    2  2,10
623. ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣ-ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΡΟΥΕΡΣ  2  1,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου