horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

3 ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ!

Το πόσο σημαντικό είναι το μεγαλύτερο ποντάρισμα, το είδατε την Κυριακή. "ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ" ήταν το πρώτο θέμα που ανέβασα στο blog, με τον τζίρο της ημέρας. Κι έγραφα σε αυτό, για την τριάδα που παιζόταν περισσότερο, με την Τότεναμ (1,25), την Ουντινέζε (1,60) και την Κολονία (1,80). Πέρασαν και οι 3.
Λίγο αργότερα, έκανα νέα αναφορά, για τα "ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ 2 ΑΚΟΜΑ ΑΣΟΥΣ", αυτούς της...
Φιορεντίνα (1,95) και της Μάλαγα (1,70). Πέρασαν και αυτοί οι "άσοι" ενώ εγκαίρως ειδοποίησα (στο ίδιο σημείωμα) για την επικείμενη αλλαγή απόδοσης της Φιορεντίνα (έγινε περίπου μία ώρα αργότερα και ο "άσος" της από το 1,95 έπεσε στο 1,80).
Το βράδυ, σε ένα τρίτο θέμα, πρότεινα την "ΒΡΑΔΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ" με τους "άσους" της Μάλαγα (1,70), της Ατλέτικο Μαδρίτης (1,35) και το "διπλό" της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1,35). Κι αυτή η τριάδα πέρασε.
Τρία ταμεία δηλαδή, με τρία θέματα, σχετικά με τον τζίρο. Κάθε μέρα θα τα λέμε από το blog για τα σημεία που παίζονται πιο δυνατά. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν για να δώσουν κέρδη. Και ειδικά, στο επόμενο τριήμερο, με το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, θα έχω συνεχή ενημέρωση για τον τζίρο των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου