horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΚΕΪ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ

Πρώτο ταμείο την Κυριακή στο χόκεϊ επί πάγου με δύο σωστές επιλογές. Σήμερα ο «Αμερικάνος» δίνει άλλη μια δυάδα από τα παιχνίδια στο πάγο της Δευτέρας όπου τα μεγάλα νέα είναι ότι ο Sidney Crosby επιστρέφει στην σύνθεση του Pittsburgh μετά από ένα χρόνο σχεδόν απουσίας.
Ο Cosby που για πολλούς είναι ο καλύτερος παίκτης της λίγκας θα «σπρώξει» ...
τους Penguins στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Consol Energy Centre.
Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να μεγαλώσει το σερί των 12 συνεχών νικών απέναντι στους New York Islanders (σημ. η ομάδα της Νέας Υόρκης είναι τελευταία στον ειδικό πίνακα σκοραρίσματος )
Συνδυάζουμε το Pittsburgh με τους Boston Bruins που επισκέφτηκαν το Montreal τη Δευτέρα.
Οι Bruins που έχασαν δυο φορές από τους Καναδούς το περασμένο μήνα  βρίσκονται σε ένα δυναμικό σερί 8 νικών με τον Tyler Seguin  να σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Περιμένουμε τη Βοστώνη να ασκήσει μεγάλη πίεση στον τερματοφύλακα Carey Price που δεν πρέπει να είδε και πολλά από το τέρμα του αφού οι Rangers έστειλαν μόνο 17 σουτ πάνω του στο 4-0 του Σαββάτου.
Οι δυο επιλογές μας (στο 521 και στο 523 του κουπονιού του ΟΠΑΠ) μας δίνουν απόδοση 2.30. Για να συμπληρώσετε την τριάδα σας, κοιτάξτε τον αγώνα Τότεναμ –Άστον Βίλα όπου το 1,45 για τη νίκη της γηπεδούχου θα «πιεστεί» αρκετά τις επόμενες ώρες!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
521. ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΝΓΚΟΥΙΝΣ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΑΪΡΛΑΝΤΕΡΣ  1      1,40
523. ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΝΑΝΤΙΕΝΣ-ΜΠΟΣΤΟΝ ΜΠΡΟΥΙΝΣ              2      1,65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου