horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΚΕΪ

Στο χόκεϊ επί πάγου, δε χαρήκαμε με τη δυάδα της Πέμπτης, αφού το Βανκούβερ ενώ ξεκίνησε καλά μας απογοήτευσε και τελικά έχασε. Συνεχίζουμε όμως με τη σημερινή δυάδα, επιλέγοντας το Σικάγο Μπλάκχοξ (532) να νικήσει τη Νέα Υόρκη. Αφού έκανε την έκπληξη...
χάνοντας 4-1 από το Φοίνιξ τη Τρίτη, περιμένουμε μια πολύ καλύτερη απόδοση απόψε από τους Hawks απέναντι στους Αϊλάντερς στο United Center όπου το Σικάγο έχει χάσει μόνο δυο φορές στη σεζόν.
Η τακτική του νέου προπονητή δε λειτούργησε όπως αναμενόταν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με τους Caps και τους Hurricanes, αλλά θα δοκιμάσουμε πάλι απόψε επιλέγοντας τους Αναχάιμ Νταξ (535) στο πρώτο παιχνίδι του Bruce Boudreau. Τα χέρια του προπονητή Boudreau είναι γεμάτα απέναντι στο Αναχάιμ Νταξ, που έως τώρα έχει απογοητεύσει.  
Πιστεύουμε ότι το τρικ της αλλαγής προπονητή θα κάνει τους Αναχάιμ να σκοράρουν περισσότερο και να αξίζουν το ρίσκο του 1,90 στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
Η δυάδα μας αποδίδει 2,78 και εάν δε θέλετε να “κλείσετε” τη τριάδα με ποδόσφαιρο και μπάσκετ τότε τα under στους αγώνες 533 και 534 αξίζουν το ρίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου