horizontal scrolling text or news here


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣΟΙ ΣΤΟ ΝΒΑ

Κατάχρηση της φιλοξενίας κάνουμε και σήμερα στο blog του "Ματσωμένου Γάτου", μιας και λόγω της αργίας η «ΓΑΤΑ» θα κυκλοφορήσει αύριο. Είπαμε, λοιπόν, με τα παιδιά να μην αφήσουμε… αμπουμπούνιστα τα παιχνίδια του Europa Cup μιας και είναι η τελευταία αγωνιστική και μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλό ταμείο. Για να διατηρήσουμε το καλό σερί μας ...
που δημιουργήσαμε στους τελικούς των κυπέλλων σε Ισπανία και Γαλλία.
Ένα μονό αποδεκτό ματς υπάρχει και απόψε. Η Μπένετον υποδέχεται τη Λιέτουβος σε ένα ματς που καθορίζει το μέλλον και των δύο. Οι Ιταλοί βγάζουν σημάδια κόπωσης το τελευταίο διάστημα και αν τρέξουν οι Λιθουανοί, λογικά θα αποκτήσουν το πάνω χέρι στο ματς και κατά συνέπεια στην πρόκριση.
Θα εμπιστευθούμε Βαλένθια και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης που θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο. Η Ρίγα, βέβαια, έχει ισχυρό κίνητρο, αλλά οι Λεβαντίνοι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά όπως απέδειξαν και με την επικράτησή τους στη Μάλαγα. Όσο για την Μπάνβιτ, ουσιαστικά ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα. Αλλά η απογοήτευση είναι διάχυτη στα αποδυτήρια των Τούρκων και έτσι η Σπαρτάκ έχει ευκολότερο έργο σε σχέση με τη Βαλένθια.
Επίσης θα στηριχθούμε στο διπλό της Ντόνεσκ. Οι Ουκρανοί έχουν ισχυρό κίνητρο, καθώς με τη νίκη κλειδώνουν την πρώτη θέση.
Όσο για το NBA, θα πάμε προς τα αριστερά. Τόσο στην περίπτωση του Σικάγο, όσο και για το Χιούστον.
Καλή επιτυχία! Αν και τη θεωρώ… δεδομένη!

Μονό αποδεκτό
707. ΜΠΕΝΕΤΟΝ – ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ  2

Σύστημα
701. ΜΠΑΝΒΙΤ – ΣΠΑΡΤΑΚ          2
703. ΡΙΓΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ       2
704. ΑΡΗΣ – ΝΤΟΝΕΣΚ        2
717. ΣΙΚΑΓΟ – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ    1
715. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΤΟΡΟΝΤΟ        1

Παίζουμε σύστημα με ζητούμενες τις 3άδες, τις 4άδες και την 5άδα. Αν βάλουμε πολλαπλασιαστή 2 στις 4άδες και στην 5άδα, το κόστος ανέρχεται στα 6,6 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου